Frozzer Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 darku, ja pierdziele, jak dostalem twojego smsa w lesie to wiedzialem ze bede mial dzisiaj kiepski dzien. ale jak zobaczylem te fanty na fotce, to nasze dzisiejsze blachy i hauba sa niczym :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurpiak Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 No ładnie, no ładnie nie wiem czy to przez PRZYPADEK czy ymyślnie Darek zapomniał wspomnieć kto faktycznie przyczynił się do jego sukcesu. Chyba się na niego za to pogniewam. Dareczku na łączce wyszła tylko klamra i.......jelenie. Pozdrawiam do zobaczenia w tere nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athanatos Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 A dziś cos takiego wyszło na T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rigel Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Drogi kurpiaczku. Pozdrawiamy cała bandą. Nie chciałem cie ujawniać ale sam to zrobiłes. Zapraszamy następnym razem do naszej kompanii, napewno bedzie wesoło i miejmy nadzieje, że z pożytkiem dla wszystkich.Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 ujawniać , nie ujawniać. jak bedą chcieli to poleca po IPkach i wszyscy beda mnieli pozamiatane ........w domach , komórkach piwnicach szopach itp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 Cześć, Ależ piękności !!Odznaka nadawana na 50 lecie (rzymska cyfra L) stłumienia powstania we wschodnim Kaukazie jaką znam wygląda tak ->Zamieść, jeśli możesz zbliżenie swojej - czegoś ona inaczej wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athanatos Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 A oto moje klamerki z wczorajszej wyprawy. Były mocno pokryte zapieczonym grynszpanem i trzeba było podczyścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinZywiec Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Kopał ktoś kiedyś w okolicach Mierek? Jakie efekty? Jest sens tam iść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 psia kosc ale fajowe klamerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 I takie różne można znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 takie podobno też niektórzy znajdują. ja tam nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indar Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Witam WitamTo może i ja coś pokażę, przy okazji prosząc o jakąś małą identyfikację... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indar Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Cos takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indar Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 ups, zdjecie sie nie zaladowalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indar Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Coś ładnego... (3,5 cm wielkości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indar Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Druga strona owego czegoś ładnego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indar Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 No i ostatnie... Jakaś odznaka pułkowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozun Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Dzisiejsze skarby z ulubionego T........, aczkolwiek nie pasujące do tamtego okresu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Wojny Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 Tannenberg jak zawsze łaskaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 równiez skarby z ulubionego T....aczkolwiek również nie pasujące do tamtego okresu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 czyzby chlopaki pana Bonaparte i tam się po okolicy błąkali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 i ostatnia fora, szkoda że z głownią czas obszedł się mniej łaskawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurpiak Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Z tego co mi się zdaje to ta ładna niebieska emalijka to odznaka oficera pułku kozaków z Orenburgu - wschodnia Rosja pod Uralem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 Witam i pozdrawiam wszystkich mniej lub bardziej zdeterminowanych pasjonatów tematu - nowe prawie już zimowe zdjęcie pamiątkowe orłociągu przyjażni".pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 Frozzer wykopałeś pałasz kirasjerski AnXIII z okresu napoleońskiego - gratulacje!!!To, że został znaleziony pod Tannenbergiem to nic dziwnego. Cyfry wybite na jego zastawie świadczą, że jest to pałasz zdobyty na Francuzach a następnie wykorzystywany w armii pruskiej - ze względu na znakomitej jakości głownie pałasze te używane były do czasów I wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.