der K. Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Nie ma chętnych na abstynentów...:)L(ion) nie może ,L. jeszcze do końca nie wie ,pozostaje W. To jak jedziemy? Busem na cały dzień (ale pewnie bez wieczornego koncertu [chyba że na noc]) czy wozem po południu z koncertem ale bez piwkowania?To tyle...Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Chwała,no tak być nie może. Pojedziemy rano busem, wrócić muszę wieczorem (tego samego dnia hi hi). Może zabierze się z nami Krzysio jeśli nie będzie pracował. Zapytam jeszcze Grzesia - wiem, że się wybierał autem.L.: Holta znalazłem, ale przez poranne zamieszanie zapomniałem zabrać do pracy. Jutro.Tymczasem więc - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 derK. może dziś wieczorkiem też wyskoczymy? Wczoraj wyszedł całkiem sympatyczny spacerek jeśli pominąć te meszki:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Chwała,Grzegorz nie jedzie - pozostaje nam bus - chyba, że do soboty coś się zmieni ... w oczekiwaniu na sygnały - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Zapomnaiłem dodać, że najciekawszym fantem były stringi panny młodej;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 L. Dzisiaj raczej mi nie leży ,może jutro?Co do zlotu to trza obadać powrotne pksy i inne pociągi żeby nie spać w krzakach..;) Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczek1_junior Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 Witajcie słyszałem ,że jedziecie na zlot w sobote też mam taki zamiar pojechać może spodkamy pozdrawiam ...R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczek1_junior Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 będe jechał koło godz.18.00 może sie spodkamy :)R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2005 Chwała,tak, tak, jestem na upragnionym urlopie ... w środe oczywiście możemy gdzieś się wypuścić ... czekam na koordynaty.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Kopamy" coś Pany we środu??? W przyszłym tygodniu już raczej na mnie nie liczice no chyba, że konkretny namiar na bursztynową...:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Jakby co ja jestem chętny ,jednak z prozaicznych przyczyn dopiero pod wieczór.. Jakby coś czekam na sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Kiełbasi mi się z tego gorąca...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2005 Chwała,od której możesz zaczynać? L. mówił, że lecimy tam gdzie byliście ostatnio. Gdzie spotkanie. Będę bez pojazdu (może bicykle?)Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Wojna a może tramwajem Cie podrzucić?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2005 Chwała,dobrze byłoby reaktywować tramwaje w naszym mieście, przynajmniej nabrałoby konkretnego charakteru. Chodzi mi o to, że na urlop wybrałem się bez brzęczącej monety i kiepsko u mnie z paliwem. Dlatego albo załapię się z którymś z Was albo ... obcisły stój i te sprawy.Bywajcie- M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Więclepeij z kóryms z nas. A Ty dziś znowu spedzasz urlopw pracy?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2005 Chwała,na szczęście nie. Jutro muszę wpaść na chwilę do drukarni, ale to rano. Der K. ssmanował ku mnie. Będzie wolny o 18.00. Gdzie się spotkamy? Może koło niego?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 To kiedy grzebiemy ten śmietnik??? Macie jakieś propozycje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 Chwała,właśnie wysłałem do Ciebie ssmana z propozycją - dzisiaj 18.00 na miejscu. Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 Wojna byłeś sam na tym śmietniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 Chwałą,nie z der K. Rozciałem drugiego palucha, rozgrzebaliśmy sporą jamę, ale nic całego się nie trafiło. Pokazała się butelka, odkopaliśmy ją do 3/4 i poczekaliśmy chwilę, żeby podsycić atmosferę. Niestety okazała się butelką z utrąconą szyjką. Była gładka (jak pozostałe). Porcelana z nielicznymi sygnaturkami. Sporo kieliszków różnej pojemności (podobnie jak przy karczmie k/K.Poszliśmy potem na ścieżki leśne. Totalna pustynia (oprócz łuski ppszy), nawet PRL nie ma. Ta strona lasu jest czysta.Tyle z wyprawki (fotek nie ma). Daj znać jakbyś chciał wyskoczyć gdzieś w tygodniu przed odlotem (jestem na urlopie do 17.Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 Chwała,wybywam na kilka dni urlopu poza miasto. Nie będzie mnie do piątku. Kontakt tylko tel.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Pozostaje mi już tylko pożegnać szanownych kolegów, podziękować za dobre towarzystwo i życzyć płytkich dołków i całej masy nowych śmietników. Do zobaczenia w następnym sezonie.Serdecznie pozdrawiamLuger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 Trzymaj się L. i uważaj tam na Bean Ladena:) Napisz czasami co słychać w wielkim świecie. A jak Ci się znudzi" beton to wracaj..Z podrowieniami der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2005 Chwała,trochę późno, chyba za późno. Pewnie L. się teraz aklimatyzuje. Powodzenia - odezwij się czasem i patrz pod nogi - zawsze można coś ciekawego trafić.Jestem po urlopie - jutro do pracy. Znalazłem ciekawy pałacyk niedaleko - park nie ruszany - sam budynek w kompletnej ruinie.O.: dzisiaj Ciebie nie odwiedzę nie mam czasu. Odezwę się.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.