Jarosław Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 CześćCo! imprezka ? jestem na plaży może dołączycie do mnie. pozdrawiam Jarek (jutro odbieram GT ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Jak tak ,to Ci powiem ,że wczoraj też byliśmy..było nieźleFotki będą jak zrobimy...:P Wykrywka się sprawdziła...A na plaże to może w niedzielę lub w przyszłym tygodniu (bo chyba urlopuję..:)))Przetestujemy GT (a co to właściwie za skrót...Grand Turismo...Go Treasure..:))pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 Chwała,z racji tego, że ja nie mogłem uczestniczyć w jakichkolwiek działaniach - nie mam zbyt wiele do przekazania: odczyściłem w 80% pieczęć, trochę innych rzeczy. Pieczątka musi jeszcze popływać - wtedy brudy wyjdą z zakamarków rysunku. Teraz siedzą jeszcze drobiny ziemi, co sprawia, że nie można dostrzec szczegółów.Tymczasem tyle. A co u koleżeństwa? Bywaliście w terenie? Co robimy z wyjazdem do B. S.?Czekam na sygnały. Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Witambyłem wczoraj...i żeby wodzu nie był sam doszli mu dwaj ochroniarze o niższych rangach. Dobrze że to odludne miejsce...bo leżały na wierzchu ,jedna wystawała z wykopanej ziemi jak ciastko z lodów..:) wychodzi nocne kopanie bez światła...pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Starsze niż wódz roczniki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Poza tym było trochę agentów z przeciwnej strony barykady...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Guzik szpiegowski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 I zwińczenie buławy Nadszyszkownika..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 A jak u Was ,był ktoś gdzieś...?W39 jak z czasem w tygodniu?Wypatruję sygnałów...pozdrawiam der K.Czysta" monetka z ledwie widoczną koroną i lierą W...wie ktoś co to jest? feniś...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 Chwała,najprawdopodobniej od jutra jestem na drugiej części urlopu - wiec ... wieczorem się opowiem co i jak.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Kacper>>>>>> Czy mogę liczyć na Twoją Pomoc???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 Chwała,Leonsio: jak długo jeszcze Ciebie nie będzie?Jestem na urlopie (jeszcze tylko nie wiem jak długo). Dzisiaj jednak do południa muszę pozałatwiać trochę nagromadzonych spraw. Nie wiem, o której będę mógł odebrać auto od mechaniora. Może po południu możnaby wyskoczyć?Tymczasem - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos22 Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Witam. Przepraszam za opóźnienie awaria sprzętu. Niestety nie ustaliłem właścicieli pałacu, w kościele znajdują się tylko ich herby na witrażach. Pałac został zburzony w 1965 roku (obiecano mi zdjęcia) .W kaplicy znajdowały się trzy trumny. Jeszcze w latach 80-tych kaplica posiadała dach ,drzwi i witraże. Niedaleko kaplicy znajdowała się niewielka stacyjka kolejowa. Pozdr kokos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 Chwała,dzięki kokos za wieści. Gdybyś miał te fotki to zamieśc. Wpadnę tak (do koscioła) jak będę przejazdem zobaczyć herby.Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Dopiero później się dokładnie wczytałem i nic z tego nie rozumiem...To w końcu von Rahmel ,czy von Below ...?no ale to już tylko dwa nazwiska...Jak możesz to spytaj Kokos jakiegoś autochtona ,może będzie wiedział.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 CzołemJakaś taka cisza..jak przed burzą?Jak tam W39 na wyjeździe ,trafiło się coś? Atakujemy w tygodniu to pole?Piszta coś..Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 Chwała,Der K.: zapomniałem o polu. Tylko nie jedź beze mnie. Wytrzymasz tydzień (ja muszę)chyba, że już byłeś - jeśli tak to daj znać jakie wyniki. W związku z ostatnimi leśnymi wypadami i kontaktem z kleszczami byłem u doktora. Profilaktycznie zaaplikował mi antybiotyk. Już jesienią zaczynam się szczepić, powtórka na wiosnę, a w przyszłym roku kleszcze nie będą tak groźne.Co do nadchodzącej przeprowadzki: postanowiłem zatrudnić firmę przeprowadzkową - dziękuję Tobie za chęć pomocy - szkoda naszych kręgosłupów. Tymczasem tyle.Jak tam reszta śpiochów. Leon - kończ już ten sezon, bo z Ciebie nic nie zostanie; Raczek - ty również (i mam nadzieję, że masz jakieś konkretne propozycje na wspólne wypady); Omen - widzę, że nowe pasje pochłonęły Ciebie bez reszty (wiem, że łatwiej" robić zdjęcia niż szukać, a potem jeszcze machać saperką - z wynikiem różnym) - myślę, że od czasu do czasu zaszczycisz nas soją obecnością (choćby na zimowych spotkaniach przy piwie); Luger - odezwij się czasami - jak Ci tam - może jakieś fotki z ciekawostkami - a wybierz się kiedyś na wycieczkę do najbliższego rezerwatu.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 witam !!!sorry ale aż samo prosi sie o Koszalin vol . Vpzdr !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel123 Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 Pałac w Kościernicy (gmina Polanów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel123 Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 na pocztówce najprawdopodobniej pałac i mauzoleum --> Kościernica (gmina Polanów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel123 Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 A mauzoleum całkiem ruinie - zawalił się dach, i wszystko się sypie... szkoda :( zabytku... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
excavator Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 Daniel 1234567 Ładnie kotleta odgrzałeś; chyba go nie będziesz jadł bo ma już 7 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel123 Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 tak tak :)). ale znalazłem temat to napisałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 16 Czerwiec 2013 Share Napisano 16 Czerwiec 2013 W związku z likwidacją forum koszalineksploracja proponuję reaktywację wątku. Może znajdą sie jacyś zainteresowani.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 16 Czerwiec 2013 Share Napisano 16 Czerwiec 2013 zawsze mozecie przyjsc na PFE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.