Skocz do zawartości

Koszalin vol. IV

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak tak ,to Ci powiem ,że wczoraj też byliśmy..było nieźle
Fotki będą jak zrobimy...:P Wykrywka się sprawdziła...
A na plaże to może w niedzielę lub w przyszłym tygodniu (bo chyba urlopuję..:)))
Przetestujemy GT (a co to właściwie za skrót...Grand Turismo...Go Treasure..:))
pzdr der K.

Chwała,

z racji tego, że ja nie mogłem uczestniczyć w jakichkolwiek działaniach - nie mam zbyt wiele do przekazania: odczyściłem w 80% pieczęć, trochę innych rzeczy. Pieczątka musi jeszcze popływać - wtedy brudy wyjdą z zakamarków rysunku. Teraz siedzą jeszcze drobiny ziemi, co sprawia, że nie można dostrzec szczegółów.

Tymczasem tyle. A co u koleżeństwa? Bywaliście w terenie? Co robimy z wyjazdem do B. S.?

Czekam na sygnały. Bywajcie - M.

Witam
byłem wczoraj...i żeby wodzu nie był sam doszli mu dwaj ochroniarze o niższych rangach. Dobrze że to odludne miejsce...bo leżały na wierzchu ,jedna wystawała z wykopanej ziemi jak ciastko z lodów..:) wychodzi nocne kopanie bez światła...
pzdr der K.

Chwała,

Leonsio: jak długo jeszcze Ciebie nie będzie?

Jestem na urlopie (jeszcze tylko nie wiem jak długo). Dzisiaj jednak do południa muszę pozałatwiać trochę nagromadzonych spraw. Nie wiem, o której będę mógł odebrać auto od mechaniora. Może po południu możnaby wyskoczyć?
Tymczasem - bywajcie - M.

Witam. Przepraszam za opóźnienie awaria sprzętu. Niestety nie ustaliłem właścicieli pałacu, w kościele znajdują się tylko ich herby na witrażach. Pałac został zburzony w 1965 roku (obiecano mi zdjęcia) .W kaplicy znajdowały się trzy trumny. Jeszcze w latach 80-tych kaplica posiadała dach ,drzwi i witraże. Niedaleko kaplicy znajdowała się niewielka stacyjka kolejowa. Pozdr kokos

Chwała,

Der K.: zapomniałem o polu. Tylko nie jedź beze mnie. Wytrzymasz tydzień (ja muszę)chyba, że już byłeś - jeśli tak to daj znać jakie wyniki.
W związku z ostatnimi leśnymi wypadami i kontaktem z kleszczami byłem u doktora. Profilaktycznie zaaplikował mi antybiotyk. Już jesienią zaczynam się szczepić, powtórka na wiosnę, a w przyszłym roku kleszcze nie będą tak groźne.

Co do nadchodzącej przeprowadzki: postanowiłem zatrudnić firmę przeprowadzkową - dziękuję Tobie za chęć pomocy - szkoda naszych kręgosłupów.

Tymczasem tyle.
Jak tam reszta śpiochów. Leon - kończ już ten sezon, bo z Ciebie nic nie zostanie; Raczek - ty również (i mam nadzieję, że masz jakieś konkretne propozycje na wspólne wypady); Omen - widzę, że nowe pasje pochłonęły Ciebie bez reszty (wiem, że łatwiej" robić zdjęcia niż szukać, a potem jeszcze machać saperką - z wynikiem różnym) - myślę, że od czasu do czasu zaszczycisz nas soją obecnością (choćby na zimowych spotkaniach przy piwie); Luger - odezwij się czasami - jak Ci tam - może jakieś fotki z ciekawostkami - a wybierz się kiedyś na wycieczkę do najbliższego rezerwatu.

Bywajcie - M.

• 6 years later...
  • 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie