Skocz do zawartości

Kloss powróci, ale nie powie Ty świnio"

Pioterek

Rekomendowane odpowiedzi

A właśnie, nie wiem, skąd to się wzięło, ale w serialu nigdy nie padło ani Brunner, ty świnio", ani Nie zemną te numery, Brunner" - może w odcinkach puszczanych Teatrze Telewizji???
Serialowy Kloss powiedział tylko w Oblężeniu Jesteś wyjątkową kanalią, Brunner", a w Edycie - Takie sztuczki nie ze mną, Brunner".
Kolejne mity popkultury. :-)

Pzdr

Grzesiu

też bym obejrzał nową stawkę, kiedyś przymierzałem sie do napisania powieści o Bondzie jak to przyjechał do nas ukraść czterem pancernym i psu najnowszy model czołgu T-55, pomagał mu zbuntowany agent Stasi Brunner a ścigał dzielny Hans Kloss, zapiep...li mu w Warszawie aston-martina a na końcu powieści uwiódł Marusię

co do pana Nienackiego, to udalo mi sie jeszcze za dzieciaka z podstawowki wyslac do niego ksiazke z prosba o autograf i dlugi list o mojej fascynacji panem samochodzikiem. otrzymalem paczke, w srodku moja ksiazka z wielka dedykacja i co mnie najbardziej ucieszylo dlugi list od pana Nienackiego

sory za to wtracenie, ale wtedy to bylo dla mnie wielkie wydarzenie

a co do klossa, to mam nadzieje ze nie wezma sie za to nasi partacze od mocnych filmow, w ktorych ci sami aktorzy graja te same profile postaci od kilkunastu lat

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie