Pioterek Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2681381.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 A właśnie, nie wiem, skąd to się wzięło, ale w serialu nigdy nie padło ani Brunner, ty świnio", ani Nie zemną te numery, Brunner" - może w odcinkach puszczanych Teatrze Telewizji???Serialowy Kloss powiedział tylko w Oblężeniu Jesteś wyjątkową kanalią, Brunner", a w Edycie - Takie sztuczki nie ze mną, Brunner".Kolejne mity popkultury. :-)PzdrGrzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Ja chętnie bym obejrzał nową Stawkę...". Dobrze by było gdyby rzecz się działa tuż przed wojną no i oczywiście w czasie wojny. A całą akcję umieścił bym w moich ukochanych... Ostpreussen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Ciesze sie na samom myśl powrotu.Centrala ma jescze sporo roboty po upadku Muru Berlińskiego , i KOmunizmu.Niezwarzajce na głosy moich klonów.Pozdrawiam J23./cały czas aktywny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglanadon Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 też bym obejrzał nową stawkę, kiedyś przymierzałem sie do napisania powieści o Bondzie jak to przyjechał do nas ukraść czterem pancernym i psu najnowszy model czołgu T-55, pomagał mu zbuntowany agent Stasi Brunner a ścigał dzielny Hans Kloss, zapiep...li mu w Warszawie aston-martina a na końcu powieści uwiódł Marusię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 ...witam za 149 zł mozna na dvd kupic wszystkie odcinki w paku...pzd bastus0... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandalf Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Myslmy już o trzynastym odcinku Kloss i tajemnica Bursztynowej Komnaty".Poprosmy na doradce Z.Nienackiego.To moze bedzie wiecej odcinków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-23 Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 to będzie nieco trudne. Nienacki od 11 lat patrzy na to wszystko z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwiezda Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 co do pana Nienackiego, to udalo mi sie jeszcze za dzieciaka z podstawowki wyslac do niego ksiazke z prosba o autograf i dlugi list o mojej fascynacji panem samochodzikiem. otrzymalem paczke, w srodku moja ksiazka z wielka dedykacja i co mnie najbardziej ucieszylo dlugi list od pana Nienackiegosory za to wtracenie, ale wtedy to bylo dla mnie wielkie wydarzeniea co do klossa, to mam nadzieje ze nie wezma sie za to nasi partacze od mocnych filmow, w ktorych ci sami aktorzy graja te same profile postaci od kilkunastu lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.