Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy vol . II

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam ekipę:-)
Wczoraj obroniłem pracę, na koniec studiów mam 4,5:)tak się zrobiłem wczoraj że nie kojarze nawet jaki dziś mamy dzień:) Neta ni mam do końca miecha siedzę teraz po kafejach i po znajomych jak coś ale dostępny jestem pod kom jak zawsze.
YoWheris na wyjazd reflektuję, od poniedziałku mam w zasadzie cały tydzien wolny, dzis i jutro mam imprezy wiec weekend w sumie nie bede mial sily a w kaliskie jadę 3 albo 4 lipca. Można gdzieś jechać całą paką. Kudłaty co Ty na to? Czy wolisz się uczyć do egzaminów;-) heh mogę Cię nauczyć jak robić dobre ściągi, w koncu za cos ta ocena jest;-) poza tym można pojechać też na miejscówkę które znam i obfitują w trochę złomu, zrobic ognicho wypic bronka i takie tam:) General,Miro będziecie się chcieli i miec mozliwosc w tygodniu ruszyć z Brzegu ? I General fajnie w stanie" wyglądałeś ostantio w aucie hehe;-)
Napisano
Oczywiście zapraszam w miarę możliwości Ciebie Marecki i Past, wiem że macie robotę (i w szczegolnosci Marecki nie interesujesz sie zlomem hehe) jak coś to dawajcie:-))))
Napisano
WOJTEK :) MOJE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIEKI ZA ZAPROSZENIE :) ZA TYDZIEN JESTEM NA OSIEMNASTCE
ZA DWA W CZECHACH , CIAGLE MI BRAKUJE CZASU :(
POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!!!!!!!
Napisano
Wraith i ja dokładam się do gratulacji. Jeśli chodzi o wyjazd to niestety nie mam auta narazie, chyba że będziesz mial możliwość zalatwienia Poldka od ojca.Daj znać, może się uda w końcu cosik porządnego wywlec z ziemi.
Napisano
Dzięki Panowie:) Robota nie ucieknie teraz trochę robię rezerwuje sobie czas na kopanie, dziewuszki i browarek czyli pełen lajt:)
  • 2 weeks later...
Napisano
Kudłaty i jak poszło w Złotym Stoku. Coś brak wypowiedzi w tym temacie. Niestety nie dalem rady dojechać ale może następnym razem się uda. Daj znać jak tam się bawiliście i jakie są efekty
  • 2 weeks later...
Napisano
Kudłaty, to tamtejszy browar trochę zarobił;-) Ja dziś tez wróciłem z Wielkopolski...oj działo się, działo. Ułańska fantazja na bani była masakaryczna, jeszcze takiego hard core nie było;-) no i też trochę kasy wykopaliśmy, a starsze fanciki to jutro wrzucę:-)
Napisano
Witam, widzę że w końcu wiara powraca do Wrocka. Może będzie trzeba któryś dzień gdzieś wyskoczyć.
General, ostatnio nic ciekawego, chodzilem po polach przy szańcu szwedzkim w wielkopolsce ale jedynie boratyneczki wyskoczyly i pare jakiś niezidentyfikowanych rzeczy, w poniedzialek wrzucę fotki. A sam szaniec to tak byl rozkopany że szkoda wspominać. Dziury 1m x 1m i na 1,20 glębokie. Pewnie coś tam bylo jeszcze niedawno ale ktoś kto to wykopal pozostawil totalny balagan po sobie. Nogę zlamać to tam nie problem. Dokladniej chodzi o Śrem. Piszę gdzie bo może kogoś z tych rejonów wkońcu to poruszy. Ja już napewno tam nie wrócę, choćby z powodu tych dziur. Jaki problem, chwilkę poświęcić na zakopanie wykopanej przez siebie dziury.
A tak wogóle to trzeba gdzieś wyskoczyć calą paczką: Wraith, Kudłaty, General, Kocur i Ja. Może któryś poniedzialek. Pracuje wtedy do 17 więc potem jestem otwarty na propozycje. Co wy na to?
Napisano
oki, nie ma problemu. W razie czego Kudłaty i Wraith mają do mnie tel. Tobie dadzą znać oni albo ja przez gg. Napisz mi jeszcze nr gg go ciebie, najlepiej na maila.
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie