Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy vol . II

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pawle neta mam tylko w pracy gdzie jestem do 17.00
Musimy jeszcze obgadać gdzie i o której się spotkamy, ale to już można zrobić przez telefon lub gg.
  • Odpowiedzi 209
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No widzę,że ekipa na wypadzik się też montuje...No to połamania łopat hehehe...My z Kudłatym po zlotowym ognisku w Mirowie,skończymy pewnie w przy zamkowym rowie heheh...Ale na dzień następny ostro ruszymy w Jurajskie górki pozdro.
Napisano
Wraith kurde, musimy wymyślić coś na przyszly tydzień, ja wczoraj myślalem że się nie wyrobię, ale jednak udalo mi się i po 20 bylem dopiero na polu. Efektem jest: 10 pfenigów 1924, plomba, 1 srebrny grosz 1847, 3 pfenigi (roku nie widać), 1 pfenig (rok zamazany), jakaś ozdoba przypominająca lapę lwa, figurka dziewczynki na huśtawce z brązu, łusek chyba z 10, pocisk przeciwlotniczy (chyba).
To wszystko do 22 bo potem już nie moglem znaleźć fantów bo za ciemno bylo.
Napisano
YoWheris Ty to jesteś prawdziwy night hunter;-) Całkiem dobry połów. A kiedy Ty masz wolne?? Czy zawsze do 19tej work?
Napisano
WAŻNE !!!!
PORATUJCIE MNIE NUMEREM TEL DO WRAITHA , OBIECAŁEM MU ZE GO ZABIORE W SOWIE JUTRO A KOMURA MI PADŁA I W INNEJ NIE ODCZYTUJE WSZYSTKICH NUMERÓW :(:(:(
Napisano
Wraith, niestety codzień do 19 a w poniedzialki jedynie robie do 17, czyli dziś. Jedziemy dziś na to samo pole co ostatnio. Nie wspomnialem o kawalkach jakiegoś silnika. Być może jakiś samolot się tam rozbil, choć nie znam historii tego miejsca. Zarówno mogą to być szczątki jakiegoś zwyklego silnika, nie znam się na tym. Więc dziś na pole!!!
Napisano
Joł YoWheris:-) A Ty zostałeś we Wrocku? Jeżeli gdzieś się wybiorę to pewnie niedaleko, ojciec pojechał na wioskę bryką i wraca za tydzień. W poniedziałek mam anglika 17-18:30. A jakieś proposition?:)
Napisano
Nie, nie zostalem we Wrocku na weekend. Obserwując pogodę dziś, chyba nici z poszukiwań. Chyba że się jeszcze wypogodzi. Ale pewnie i tak, jesli już to gdzieś w okolicy chaty pochodzę.
  • 2 weeks later...
Napisano
Hey Wrocławiacy - co tak ucichliście?Powyjeżdżaliście sobie czy co? Kudłaty co tam u ciebie? Jak się uda to w poniedziałek schodzę do odziemia". Stare podziemia nieistniejącego już pałacu. Wraith a ty już wyjechałeś?Może ty byś reflektował?Mam namiar na miejsce gdzie jest to wejście do podziemi. Tylko że właz wielkości malucha.Odezwij się.
Napisano
Hey Wrocławiacy - co tak ucichliście?Powyjeżdżaliście sobie czy co? Kudłaty co tam u ciebie? Jak się uda to w poniedziałek schodzę do odziemia". Stare podziemia nieistniejącego już pałacu. Wraith a ty już wyjechałeś?Może ty byś reflektował?Mam namiar na miejsce gdzie jest to wejście do podziemi. Tylko że właz wielkości malucha.Odezwij się.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie