Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy vol . II

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie bój, nie bój, ja zawsze wrócę bezpiecznie, no, może trochę poobijany;-) A jak nie dam rady wsiąść to rower przecież podprowadzę;-)
  • Odpowiedzi 209
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
sorry jade do miedzianki w sobote :)
może uda mi się jeszce uwolnić was od tego pirata drogowego , rowerowego ( on by wszytsko tam wypił :) )
Napisano
Kudłaty a wiesz że ta chata obok tej co z framugą polecialeś, to chata przebudowana ze starej cerkwi? Wczoraj się wlaśnie dowiedzialem. Fajne ma piwnice, ale niestety kompletne zero. Kumpel ma zrobić tam porządek i wtedy zobaczymy co się kryje pod podlogą. A podloga wykladana ceglami. Oprócz tego są nowe namiary ale z wykrywaczem. Nie wiem jak w przyszlym tygodniu ale za dwa tygodnie trzeba się porządnie za to zabrać. A namiary leją się ostatnio jak woda. Tylko szukać.
Napisano
mi z kumplem udało się dzis wytargac piękną 80tkę:-D oczywiscie zostala w lesie, poza tym wyszla masa splonek od pociskow artyleryjskich, troche łusek i jakies dziwadla ktore wystawie na identyfikacje:-) Ale teren pieknota nic tylko wykrywka i pik pik caly czas he he oczywiscie ognicho i gotowane na nim zarelko (+ piwko) tez bylo:-)
Napisano
no Wraith to trzebaby się kiedyś wybrać razem. Czy to o czym piszesz to okolice Wrocławia? czy gdzieś dalej. Kudłatego na pake i wyjeżdżamy.
Kudlaty pewnie już od rana czeka za degustacją. hehe
Napisano
Joł:-) Tak, są to okolice Wrocka:) Możemy się kiedy wybrać:) A Kudłaty znowu się uchlewasz, ja już nie mam siły:P
Napisano
Witam Wraith, czy ty jesteś zmotoryzowany?Czy tylko rowerek?U mnie Seicento tylko na dwie osoby a maluchem w czterech to masakra. Ostatnio w trójkę z kudlatym mieliśmy problem w maluch ale jakoś dalo radę. Więc razem z tobą to już czterech. Czyli Ty, Kudlaty, Kocur i Ja.Najlepiej na dwa auta, bo jeszcze sprzęt dochodzi.
Kudlaty jak tam skrzyneczka?Odrestaurowana?
Napisano
Jestem zmotoryzowany ale częściowo, to polder mojego starego który chleje jak smok no i ten prześwit do bani sprawia że jazda po polnych drogach to istny sajgon. Ale od czasu do czasu jest w użytku:-)
Napisano
Dawaj dawaj, też mam do konserwacji skrzyneczkę, nie wiem na razie jak się zabrać, ale dla mnie już jest piękna hihih
Napisano
Mi fanciorki dziś wyszły YoWheris miałeś farta że Cię deszcz nie złapał hyhy. Kudłaty ochleju, co się działo w sobotę?
Napisano
bylem wczoraj ale malo co bym się nie utopil, pola są tak namoknięte że nie idzie chodzić, a co dopiero kopać, jedynie jakiś park albo lasek. No cóż, ale mimo wczorajszego nie za pięknego dnia nie wrócilem z pustymi rękami. Kudłaty, przywiozlem cały serwis porcelany, z Ćmielowa. Bardzo ładna, delikatna porcelanka. Pełen komplet - 6 filiżanek, 12 talerzyków, dzbanek do kawy, dzbanek do śmietanki. Delikatnie zdobiony.
Napisano
zobaczymy jaka będzie pogoda w piątek, może wyskoczymy w 4 na jakieś poletko. Z tym że tak jak pisalem Wraith, jak pojade seicento to jest dwuosobowe, a gdy maluchem to i tak się nie pomieścimy. Więc trzeba coś pomyśleć z transportem. Chyba że weźmiesz Poldka twojego ojca?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie