Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy vol . II

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam w nowym wątku :)
jesli chodzi o termin i miejsce to jestem za jaki ustalicie :)
dobrym miejscem jest lasek osobowicki , na górce szańca można palić ogień , jest gdzie usiąść i czas nie goni

pzdr !
  • Odpowiedzi 209
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
do lasku jest dobry dojazd autobusem lini 118
także kto lubi popivkować nie musi sie martwić o transport
można odrazu eksplorować teren nie martwiąc się o służby porządkowe , które rzadko zaglądają w te rejony

pzdr !
Napisano
Marek co do terminu to może nie podawaj go publicznie tylko mailem do zainteresowanych.
Panowie w niebieskich marynarkach na bank inwigiluja to forum a moze jeden z nich zapała checią wykazania sie zatrzymaniem czlonkow grupy zaopatrujacych grupy przestepcze w materialy wybuchowe bron oraz odznaczenia /lub jego syn jeszcze nie ma wykrywki/ i nalot na spotkanie pewny he he
Napisano
My z Mirkiem też baliśmy się po przyjeździe na Mierzeje, wszyscy wiedzieli kiedybędziemy i gdzie, a jednak nikt się nie zjawił. A tak wszyscy płakali, że zabierają wykrywki i wogle.
Napisano
Kudłaty i jak wczoraj poszło?Niestety nie dalem rady się zjawić.Może coś jutro pomyślę. A co do terminu i dokladnego miejsca spotkania proszę o kontakt na maila. Chętnie się przyłączę.
Napisano
Witam,
też chetnie się spotkam.
Od razu mówie, że mogę wpaść tylko na 15 minut :) (niestety czasu mało), ale wpadne na chwile - jak podacie miejsce i termin.
Napisano
sami podajcie termin , bo w maju bedę miał troszkę napięty grafik z moją grupą WGS
kudłaty co z tym nagrywaniem ?? a może ktoś posiada stacjonarną wypalarke dvd ???

pzdr !! :):)
Napisano
Kudłaty Ty widzę studiujesz pełną gębą, wykopy, juwenalia hiehiehei niezła nauka:-) A co do soboty to wiesz, że na kacu wychodzą najlepsze fanty:-)
Napisano
Kurcze, to jak ze mną jechal Kudłaty, to chyba nie byl na kacu, albo pomylil pola. Choć rejestracja samochodu się trafila i klucz plaski, chyba ze 47. Nie denerwuj się Kudlaty.Ale dziś możnaby gdzieś wyskoczyć, co ty na to Kudlaty?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie