marecki. Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Napisano 27 Kwiecień 2005 witam w nowym wątku :)jesli chodzi o termin i miejsce to jestem za jaki ustalicie :)dobrym miejscem jest lasek osobowicki , na górce szańca można palić ogień , jest gdzie usiąść i czas nie goni pzdr !
KudłatyHD Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Może przyszły czwartek albo piątek. Chyba lepiej piątek bo więcej ludzi będzie miało wolne w sobotę:))Nowy wątek i odrazu lepiej hehehe
general1006 Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Witam co do spotkania to jeszcze nie wiem, ale jak będę to mnie zobaczycie. Past masz gg?
marecki. Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Napisano 27 Kwiecień 2005 do lasku jest dobry dojazd autobusem lini 118 także kto lubi popivkować nie musi sie martwić o transport można odrazu eksplorować teren nie martwiąc się o służby porządkowe , które rzadko zaglądają w te rejonypzdr !
jack61 Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 Marek co do terminu to może nie podawaj go publicznie tylko mailem do zainteresowanych.Panowie w niebieskich marynarkach na bank inwigiluja to forum a moze jeden z nich zapała checią wykazania sie zatrzymaniem czlonkow grupy zaopatrujacych grupy przestepcze w materialy wybuchowe bron oraz odznaczenia /lub jego syn jeszcze nie ma wykrywki/ i nalot na spotkanie pewny he he
past Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 jacek ONI są wśród nas :-)) mam nadzieję że to dla nas plus !
KudłatyHD Napisano 27 Kwiecień 2005 Napisano 27 Kwiecień 2005 My z Mirkiem też baliśmy się po przyjeździe na Mierzeje, wszyscy wiedzieli kiedybędziemy i gdzie, a jednak nikt się nie zjawił. A tak wszyscy płakali, że zabierają wykrywki i wogle.
YoWheris Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 Kudłaty i jak wczoraj poszło?Niestety nie dalem rady się zjawić.Może coś jutro pomyślę. A co do terminu i dokladnego miejsca spotkania proszę o kontakt na maila. Chętnie się przyłączę.
general1006 Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 Mój wujaszek jest w związku niebieskich, a mimo to bryka z wykrywką i ma dość ładne trafienia. Ostatnio wtrafił jakiś karabin i kilka srebrnych monet.
Trockey Napisano 28 Kwiecień 2005 Napisano 28 Kwiecień 2005 Witam,też chetnie się spotkam.Od razu mówie, że mogę wpaść tylko na 15 minut :) (niestety czasu mało), ale wpadne na chwile - jak podacie miejsce i termin.
marecki. Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Napisano 29 Kwiecień 2005 sami podajcie termin , bo w maju bedę miał troszkę napięty grafik z moją grupą WGSkudłaty co z tym nagrywaniem ?? a może ktoś posiada stacjonarną wypalarke dvd ???pzdr !! :):)
past Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 marecki zgoś się do mnie mam do takich dostęp
KudłatyHD Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 Ja jutro wyjeżdzam i wracam dopiero we wtorek, więc po wekendzie mozey się jakos umówić jak beziesz jeszcze potrzebował nagać.
YoWheris Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Witam. To jak z tym spotkaniem w ciągu tygodnia?Proponuję czwartek albo piątek wieczorem. Co wy na to? Kudłaty, jesteś za?
KudłatyHD Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Ja jak najbardziej jestem za :))), Tylko nie wiem jak z terminem, trudno jest wszystkim dogodzic:)
Wraith Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Chłopaki a co myślicie o weekendzie? Ja sam do piątku jestem uziemniony przez studia.
KudłatyHD Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Ja w tygodniu jakieś poletka poinwigiluje:)))W piątek będę na polach Marsowych na Juwenaliach, wiec w sobote bedzie pewnie kac heheh
Wraith Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Kudłaty Ty widzę studiujesz pełną gębą, wykopy, juwenalia hiehiehei niezła nauka:-) A co do soboty to wiesz, że na kacu wychodzą najlepsze fanty:-)
Wraith Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Aaaa to dlatego Kudłaty jest najchętniej zabierany na wykopy przez nas;-)
miro5671 Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Tak.Bo wtedy ma dobre naprowadzanie nas na fanty hehehe
YoWheris Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 Kurcze, to jak ze mną jechal Kudłaty, to chyba nie byl na kacu, albo pomylil pola. Choć rejestracja samochodu się trafila i klucz plaski, chyba ze 47. Nie denerwuj się Kudlaty.Ale dziś możnaby gdzieś wyskoczyć, co ty na to Kudlaty?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.