nashorn Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Napisano 23 Kwiecień 2005 Znalazłem to podczas zabawy w lesie z wykrywaczem...Tylko nie wiem co to może być...
kloki Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 Hehehe, a co to za tasma? :P kopałeś w oznakowanych przez saperów miejscach? :)
nashorn Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Napisano 23 Kwiecień 2005 Tak...Najpierw byli saperzy, potem ja...Przedmiot jest dosyć ciężki ok. 2 kg.Około 13 cm średnicy.W kapturku" znajduje się stalowy rdzeń.Kolega mówi, ze to jest element pocisku kumulacyjnego, ale ja jakoś nie jestem o tym przekonany...Pomóżcie!
nashorn Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Napisano 23 Kwiecień 2005 Znalazłem to podczas zabawy w lesie z wykrywaczem...Tylko nie wiem co to może być...
the_tuna Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 tak na pierwszy rzut oka wygląda mi to na podstawe do reflektora otek"...o ile ma dziury do przykręcenia śrub....jakbyś mógł dać lepsze fotki to będzie jasne...
bjar_1 Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 http://www.wehrmachtinternetmuseum.com/light.html - Notek" miał troszkę inną podstawę. Ciężko będzie to coś zidentyfikować...
Pytanie
nashorn
Znalazłem to podczas zabawy w lesie z wykrywaczem...
Tylko nie wiem co to może być...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.