haupttman Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2005 WITAM! Od długiego czasu męczy mnie taka oto blaszka!Czy to może być z jakiegoś pagonu?Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2005 WITAM! Od długiego czasu męczy mnie taka oto blaszka!Czy to może być z jakiegoś pagonu?Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 A nie numer pokoju lub mieszkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Lub numeracja miejsc w wagonie kolejowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
haupttman
WITAM! Od długiego czasu męczy mnie taka oto blaszka!Czy to może być z jakiegoś pagonu?Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.