wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 szczoteczki i odkażalniki, mały tależyk z nadrukiem wytwórcy Weiden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 jakaś blaszka z wybitymi rosyjskimi literami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Gwiazdy wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Mydło, pasta do butów, polskie i niemiecki guzik oraz bąbka choinkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Kubek, fajka i węgierska łuska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 Kieliszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 butelka po soli gorzkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 tę butelkę też WONS znalazł, bardziej go ona ucieszyła, niż szturmówka i blaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 i butelki od piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 i jakiś zamek.pozdr wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 aaaa ja mam rewolwer i stg... szkoda tylko ze nie całe... fotki dodam jutro... Ale mam też pytanie... ma ktos z was suwadło, chwyt i tylna mufe (tą od kolby) do stg... chetnie się wymienię lub kupię !!!! stan obojetny wazne by było całe i nie sypało się...Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 A kumpel wczoraj dwie połówki blaszek :8./A.R.3421./Inf.Ers.Btl.22ja trochę drobnicy - łuski ,monetki ,guziki i jedną fajna rzecz którą wrzucę do Identyfikacji.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 I jeszcze zaczep od austro-węgierskiej klamry od pasa... narazie sam zaczep ,może klamra będzie później... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 mi to dziś wyszło tez bez dolnego zapięcia :) Wons - atak klonów :) tylko moge było hamsko wyrwane z munduru" szpila była i 90 stopni w prawo :) ale ejst pocghwale sie ze moje pierwsze odznacznie takie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Witam,dzis taki helm..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 ... i taki krzyzyk. Bardzo sie z niego ciesze:)Wczoraj wyszlo - magazynek pepesza stan niezly (brak foto, moczy sie w poziomce"), luska 76mm, kilka monet, klamerki, plomby, sporo czegos" i troche zlomu;)Ogolnie dlugi weekend bardzo udany:)PozdrawiamPiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Piorek - zajebisty krzyżyk ,pogratulować!pozdrawiambjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Czesc Michal:)krzyzyk super, druga strona ladniejsza i bardziej wyrazna, niestety fotka byla za duza i nieweszla na to forum (jest na forum u M...). Doszlo pare lusek mauser, spis masz na poczcie.PozdrawiamPiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 OnyX, może i atak klonów, ale mu sprostamy!pozdr i oby tak dalej, mamy nadzieję, że za tydzień zamieścimy inne odznaczki. ;)wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 to co teraz wykopujemy? Bandyte ?? czy balonową ? ubotem tez bym sie nacieszył :):)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 a ja słyszałem, że fabrycznie nowe balonowe i falszhirmy, na dodatek jeszcze tarcze za Warszawę, te, które uważane są za nie wybite, że niby tylko prototyp. One po prostu nie zdążyły wyjść od producenta... ;))))]no może bandytę... ale w ostateczności ;)pozdr. i powodzenia R.F. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 onyxie słabo biegaliście....dziś padła blaszka 252 dywizji , klamra SA-mosiężna, MG 42 , Mg 81 , mauserek i G-43...tak się trafia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 balonową???:P chyba bananową:P hahhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 tfuuu sorry nie g43 a G-41,..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 the tuna, w takim razie swoje słowa poprzyj jakimiś argumentami :P moze jakiś załącznik?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.