maciej Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 Dodam jeszcze, że widziałem kordon wywożący ten złom". Kilka wozów policji, dwa patrolu saperskiego i mnóstwo cywilnych wozów z kogutami.
obert8 Napisano 4 Czerwiec 2005 Napisano 4 Czerwiec 2005 no to w poniedzialek droga z galkowka bedzie zablokowane z 10 godz
obert8 Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 dzisiejsza wycieczka udana bardzo ze wzgledu na towarzystwo ale fanty takie sobie a i nogi mnie bola
jagoda Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Wujek dobrze ze nie masz mi za złe tych docinek a propos wieku:P, a co do spotkania w tygodniu jestem za. Podajcie tylko gdzie i kiedy a zjawie sie chyba. Jeśli chodzi o wycieczkę ja jestem bardo zadowolony potwierdziła sie jednaz moich teorii, juz nie długo może się okazać ze zawiode was na zajeb..tą miejscwkę. Pozdr. MJ
jagoda Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 aha Panowie zakładam 3 wątek a propos łodzi ten sie za długo otwiera. Over and out!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.