maciej Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 Dodam jeszcze, że widziałem kordon wywożący ten złom". Kilka wozów policji, dwa patrolu saperskiego i mnóstwo cywilnych wozów z kogutami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 no to w poniedzialek droga z galkowka bedzie zablokowane z 10 godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 a skąd wiesz że akurat w poniedziałek???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 dzisiejsza wycieczka udana bardzo ze wzgledu na towarzystwo ale fanty takie sobie a i nogi mnie bola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Wujek dobrze ze nie masz mi za złe tych docinek a propos wieku:P, a co do spotkania w tygodniu jestem za. Podajcie tylko gdzie i kiedy a zjawie sie chyba. Jeśli chodzi o wycieczkę ja jestem bardo zadowolony potwierdziła sie jednaz moich teorii, juz nie długo może się okazać ze zawiode was na zajeb..tą miejscwkę. Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 aha Panowie zakładam 3 wątek a propos łodzi ten sie za długo otwiera. Over and out!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.