bruce Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Tydzień temu znalazłem kawałek gąsienicy, tylko nie wiem z jakiego pojazdu ona pochodzi. Czy ktoś może pomóc mi w identyfikacji ?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 jakim cudem od t34 ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Eeeeee, Panowie nieuważnie się bawili w Czterech Pancernych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Czekajcie czekajcie - Pantera" ,teraz tak skojarzyłem...(tak?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Nie wiem :(Domyślam się tylko, że to od jakiejś maszyny budowlanej, ale mało to przekonywujące, skoro nie wiem od jakiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Mi na pierwszy rzut oka najbardziej pasuje tu Panzer III. Tylko nie pasi mi to, że w centrum powinien być pełny otwór.No ale obstawiam to. Kto da więcej?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Na razie same pudła :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 no...na początku myślałem o t 34,a teraz...cosik z kołem na środku....Pz.kpfw 38/hetzer coś na tym podwoziu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 No dobra-pooglądałem fotki w galeriach i cofam ostatnią wypowiedź...ale...ja już to gdzieś widziałem taką gąskę na czymś...tylko za cholere nie wiem na czym:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Witam. T-70 i Su -76 miały te same traki i to na 100% nie to.Pzdr.Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Tydzień temu znalazłem kawałek gąsienicy, tylko nie wiem z jakiego pojazdu ona pochodzi. Czy ktoś może pomóc mi w identyfikacji ?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 I jeszcze drogie zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Coś radzieckie? KW ,IS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trockey Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Panzer III i IV odpada - to nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Witam!Jak dla mnie to t-70.Pozdrawiam!lokfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Od T-70 jest inna z tego co sobie przypominam ,mam gdzies ogniwko w garażu.Jakby wymiary były... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 T70 na zdjęciu.Przejżałem cała stronke http://www.panzer-modell.de/pe/friul/friul.htm ,która zresztą polecam do identyfikacji ogniw,ale nic mi nie pasuje.Podobna do radzieckich i na 90% radziecka, ale od czego to już sam nie wiem.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Witam!patrzyłem na zdjęcia i wydawala mi się podobna . Może ta jest rzeczywiscie z js"- wklejam rysunekPozdrawiam1lokfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Jotes! nie trzymaj nas, ignorantów w nieświadomosci i zdradź co to za indywiduum!Pozdrawiam!lokfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Zagadka wciąż niezostała rozwiązana.Jeśli ktoś wie to proszę się podzielić wiedzą.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Dzięki za duże zainteresowanie tym tematem, wieczorem podam wymiary tego ogniwa, może to pomoże w identyfikacji.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Sorry ale na dzisiejszych wykopkach zeszło mi dłużej niż planowalem i w związku z tym niezdążyłem zrobić pomiarów tego ogniwa.Może jutro to zrobie.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 I w końcu udało mi się zmierzyć to ogniwo, mam nadzieje że pomoże to wam w identyfikacji.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 zdjęcie numer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Witam.Jotes ,jeśli wiesz to powiedz ,bo mnie samego to dręczy.Pzdr.Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 zdjęcie numer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bruce
Tydzień temu znalazłem kawałek gąsienicy, tylko nie wiem z jakiego pojazdu ona pochodzi. Czy ktoś może pomóc mi w identyfikacji ?
pozdrawiam
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.