pawel_breslau Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 Witam wszystkich.Mam pytanie czy któryś z odwiedzających to forum posiada jakiekolwiek informacje odnośnie G 43? Potrzebne mi są przekroje i o ile to możliwe dokładne plany wymiarowe części wewnątrz układu oporopowrotnego.Pozdr.Paweł
pawel_breslau Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 Jeśli jednak ktoś posiada taki układ do odsprzedania to chętnie wezmę.Może być również kopia.Pozd.Paweł
pawel_breslau Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 Witam ponownie.Nie wierzę że nikt z odwiedzających te forum nie posiada żadnych przekrojów ani opisów G43.Jeśli ktoś posiada orginalne wnętrze(chodzi mi o układ powrotny-ten na którym są dwie prężyny)to prosiłbym o zrobienie pomiarów i rysunku w miarę dokładnego,chyba że nikt nie potrafi posługiwać się sówmiarką.Wtedy tródno.Pozdrawiam.P.
polsmol Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Nie przejmuj się brakiem odpowiedzi. Jest teraz poporostu dość specyficzny moment i wszystkim brak pary nawet do pozornie prostych rzeczy :-(
pawel_breslau Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 Dzięki polsmol".Poczekam jeszcze parę dni a potem dam sobie spokuj bo widzę że chyba nic z tego nie będzie.Pozdr.P.
J-23 Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 może znajdziesz coś tutaj http://www.gewehr43.com/
pawel_breslau Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 Witam J-23.Szukałem już na tej stronce ale dzięki.Już myślałem że moja prośba będzie bez odzewu.Czekam na dalsze pomocne dłonie.Pozdr.P.
past Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 http://www.mek-schuetzen.de/Sites/Explosion.htmzobacz czy tu coś jest , miałem jeszcze jeden link do manualsów ale nie moge go znaleść
pawel_breslau Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 Dzięki past" ale tu również nie znalazłem wymiarów.Przekroje były i dzięki za to.Zapewne się przyda.Pozdr.P.
das_reich Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 hej paweł podaj mi swój gg albo napiosz do mnie na 6749317 bo też składam gewehra i mam mały problem:)
mongo Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 Uśmiechnij się może do jakiegoś bardzo zaprzyjaźnionego muzeum albo do kogoś kto ma gietę.
das_reich Napisano 5 Sierpień 2005 Napisano 5 Sierpień 2005 no własnie w tym problem ze w moich muzeach niema gewehra i nie znam nikogo kto go ma dlatego pytam się tu?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.