Skocz do zawartości

Battlefield mody

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
To najbardziej chyba niedoceniona gra, wszedzie pisza o jakis Mohaa, call of duty, itp. ktore nie maja szans przy bf1942 + dodatki - bo to wlasnie mody dla bfa rzadza!
A wiec:

- Desert Combat - walki w iraku - T-72 rulez :]
- Eve Of Destrucion - Vietnam, palce lizac, smiglowce rządzą !
- Forgotten Hope - II wojna swiatowa - najbardziej rozwiniety MOD, masa sprzetu, takze sprzet Polski np. UR-35 :] Ursus, itp. jest nawet V-7 (UFO) schowane gdzies na mapie hehe :] - trzeba miec cholernie duzo ramu no i dobry sprzet ogolnie

Jak sie gra z ludzmi ktorzy sa w temacie a nie z malolatami to gra jest PERFECT ! :]

• 4 weeks later...
Trochę nie na temat: czy w gierce powinienem posługiwać się joyjem by latać samolotami, czy tylko klawiatura i mysz? Na klawiaturze to nie latanie tylko walka o utrzymanie się nad ziemią ..(hi hi)

To sprawa indywidualana. Ja latam tylko na klawie i to calkiem niezle. Czesc sceny bf lata na klawie i myszy czesc tylko na klawie a czesc na joy-u. Jezeli chcesz latac samolotami na joy-u to przydala by sie jeszcze przepustnica bo trzymanie ciagu na klawie i lecenie joyem jest okropnie trudne.

Mi bardzo źle latało się w BF na klawiaturze czy myszy, na joyu jest zupełnie dobrze. Może najgorzej na śmigłowcach - za gwałtownie reagują na stery, w tym przypadku chyba lepsza jest mysz, choć w śmigłowcu bardzo potrzebny jest orczyk...

Natomiast zupełnie idiotycznie działa przepustnica, zupełnie jak w pojazdach - ma wsteczny bieg 8-O i samolot może nawet jechać do tyłu, latać do tyłu nie próbowałem, ale pionowe lądowanie samolotem udało mi się wykonać...

Pzdr

Grzesiu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie