Mlody Mauser Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Czy ktos wie z jakiej strony mozna sciagnac mody do gry Battlefield:1942???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiba Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Zapraszam na www.battlefield.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Forgotten Hope(suuuuper)....dzieki za link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiba Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Nie ma za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 To najbardziej chyba niedoceniona gra, wszedzie pisza o jakis Mohaa, call of duty, itp. ktore nie maja szans przy bf1942 + dodatki - bo to wlasnie mody dla bfa rzadza! A wiec:- Desert Combat - walki w iraku - T-72 rulez :]- Eve Of Destrucion - Vietnam, palce lizac, smiglowce rządzą !- Forgotten Hope - II wojna swiatowa - najbardziej rozwiniety MOD, masa sprzetu, takze sprzet Polski np. UR-35 :] Ursus, itp. jest nawet V-7 (UFO) schowane gdzies na mapie hehe :] - trzeba miec cholernie duzo ramu no i dobry sprzet ogolnieJak sie gra z ludzmi ktorzy sa w temacie a nie z malolatami to gra jest PERFECT ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiba Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Bardzo fajnie tez sie gra w BFV. Mod POE tez jest niczego sobie, ale niedlugo pedzie BF 2 it o bedzie cos. :)POE-point of existence - zmienia wietnam na czasy wspolczesne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Shiba a jak ci chodzi wogole BF:Vietnam i na jakim sprzecie, slyszalem ze trzeba miec mocny sprzet :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiba Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Ja mam amd athlon 2400 xp + 256 ramu geforce 2 mx 400 gr ramu i jest dobrze. Moze nie ma refleksow etc ale mimo to jest ladnie. Rzadko kiedy sie przycina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Trochę nie na temat: czy w gierce powinienem posługiwać się joyjem by latać samolotami, czy tylko klawiatura i mysz? Na klawiaturze to nie latanie tylko walka o utrzymanie się nad ziemią ..(hi hi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiba Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 To sprawa indywidualana. Ja latam tylko na klawie i to calkiem niezle. Czesc sceny bf lata na klawie i myszy czesc tylko na klawie a czesc na joy-u. Jezeli chcesz latac samolotami na joy-u to przydala by sie jeszcze przepustnica bo trzymanie ciagu na klawie i lecenie joyem jest okropnie trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Akurat mój joy jest 3D czy cos takiego wiec i przepustnica jest na rolce. wiec podlacze i sprawdzę to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Mi bardzo źle latało się w BF na klawiaturze czy myszy, na joyu jest zupełnie dobrze. Może najgorzej na śmigłowcach - za gwałtownie reagują na stery, w tym przypadku chyba lepsza jest mysz, choć w śmigłowcu bardzo potrzebny jest orczyk...Natomiast zupełnie idiotycznie działa przepustnica, zupełnie jak w pojazdach - ma wsteczny bieg 8-O i samolot może nawet jechać do tyłu, latać do tyłu nie próbowałem, ale pionowe lądowanie samolotem udało mi się wykonać...PzdrGrzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiba Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 tak jak napisalem to zalezy od tego jak kto co umie i jak woli a ladowanie pionowe jest standartem w niektorych samolotach w POE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.