Domino(*) Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 Witam!Dostałem dziś troche fantów m.in piękny niemiecki bagnecik do mauzera z czarnymi okładkami bakielitowymi, prosiłbym o identyfikację fabryki:RICH.A.HEROEDziękuje i pozdrawiam
Domino(*) Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 Witam!Dostałem dziś troche fantów m.in piękny niemiecki bagnecik do mauzera z czarnymi okładkami bakielitowymi, prosiłbym o identyfikację fabryki:RICH.A.HEROEDziękuje i pozdrawiam
Cyrograf15 Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Richard A. Herder AG Solngen. Firma powstała w 1884r. Bagnety S 98/05, S 84/98, sztylety w III Rzeszy.Wojtek
01dalton Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Witam . A mam pytanie do Cyrografa15 - mam lisciaka z taka nazwa firmy , a z drugiej strony jest nastepna firma Durkopp werke ag " . Która firma go wkońcu zrobiła ( mysle ze chodzi tu o kooperacje -ktos dostarczył półfabrykaty , a drugi go złorzył. Pozdrawiam .
Pytanie
Domino(*)
Dostałem dziś troche fantów m.in piękny niemiecki bagnecik do mauzera z czarnymi okładkami bakielitowymi, prosiłbym o identyfikację fabryki:
RICH.A.HEROE
Dziękuje i pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.