czarny07 Napisano 28 Maj 2013 Share Napisano 28 Maj 2013 ktoś chętny na wypad w niedługim czasie? byłem ostatnio w lesie to znalazłem tylko jakiś nieduży tłok i jakieś części żeliwne np kółko żelazne o średnicy 7cm etc ... czyli szmelc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerberus Napisano 21 Czerwiec 2013 Share Napisano 21 Czerwiec 2013 witam chętnie z kimś pokopie moje GG46663952 i jestem mobilny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny07 Napisano 5 Lipiec 2013 Share Napisano 5 Lipiec 2013 chętnie udam się z kimś na wykopki w jakieś ciekawe miejsce gdzie można coś znaleźć - militarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oryfeusz Napisano 18 Lipiec 2015 Share Napisano 18 Lipiec 2015 witam chętnie z kimś pokopie moje GG 6303104 i jestem mobilny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilston Napisano 28 Wrzesień 2015 Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Panowie forum cos umilklo czyzby z Czestochowy juz nikt nie biegal z wykrywka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 5 Październik 2015 Share Napisano 5 Październik 2015 Również chętnie się wybiore na kopanko, Mam wykrywke oraz magnesior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielosek Napisano 3 Listopad 2016 Share Napisano 3 Listopad 2016 WitamKtoś jeszcze w tej Częstochowie żyje, spaceruje ? podbijam temat do ewentualnych wypadów, wizji w terenie :D oczywiście w poszukiwaniu meteorytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdzieciolx Napisano 5 Listopad 2016 Share Napisano 5 Listopad 2016 Również podbiję :) Jeśli trochę ludzi z Częstochowy lub/i okolic się zbierze jestem gotów przyjechać na wypad w teren i integrację. Proponuję jakiś dłuższy weekend, święta. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.