SP17 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Napisano 31 Marzec 2005 Witam. Zobaczcie co jeszcze mozna było wygrzebać z opuszczonych magazynów!!! Oczywiście to nie wykopek. Fotki ze szczegółami mogę pózniej zamieścić teraz jestem zbyt..... by to robić, no i na nockę znowu do magazynu ...
adi72 Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Witam. SP17 Daj znać na priva : co,gdzie i jak a z chęcią Ci pomogę...Pozdrawiam.
Gość Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Rany Julek..... gratulejszyn towarzyszu,czekamy na dalsze wieści i gratulacje!!!!
wons Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Gratulacje!!!!opisz choć jak do tego doszło, jak się takich skarbów szuka:)
kocur Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Chyba kolega SP zapomniał dopisać, że jest ochroniarzem w muzeum. o i na nockę znowu do magazynu ..."od 19.00 do 7.00 ?POzdrawiam - kocur !
SP17 Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Napisano 2 Kwiecień 2005 Witam. Z przykrością donoszę, iż powyższy temat jestem zmuszony zakończyć w trybie natychmiastowym!!! Na decyzję tę wpłyneło wiele czynników, z których najwazniejszy to ten, że Prima aprilis już mamy za sobą. Dziekuję za zainteresowanie sprawą wyrazoną w licznych mailach(oczywiście nie ma sensu odpisywać na nie). Krótko mówiąc żart i w tym roku udał się....P.S. fotka oczywiście pochodzi z netu - więc smutni panowie w błekicie nie namierzajcie mnie już !!!!!
dect Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Z netu, taaa :) CBŚ juz na tropie handlarza bronia zaopatrujacego mafie w calym kraju", jak potem napisza w gazetach :)
mbeelas Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 ale jaja jak berety (a jakie bzdety?)Pieknie,pieknie az mi rura mieknie :) :) :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.