ubenfurer Napisano 27 Marzec 2005 Autor Napisano 27 Marzec 2005 Kurka wodna ``smętek`` mi nawalił.A tak go chwaliłem i tyle skarbów mi wykopał.W sobotę z pod ściany (od listopada) pierwszy raz odpalam a tu lipa.Wzbudza się pulsacyjnie z dosyć dużą częstotliwością ,a czasem jest cisza i nic.Nie reaguje na żaden metal.Co jest???Może ktoś miał taki sam przypadek??
wiciu_r Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 Mnie podobnie reaguje BH Lone Star gdy wyczerpują się akumulatorki. Wskaźnik naładowania wskazuje OK ale piszczała wariuje.
HERWOLF Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 WYMIEŃ BATERIE A JAK NIE POMOŻE TO PSIKNIJ SPRĘŻONYM POWIETRZEM(BRUDEK TEZ ROBI SWOJE) POZDRAWIAM
ubenfurer Napisano 28 Marzec 2005 Autor Napisano 28 Marzec 2005 Wymieniłem baterie na nowe i lipa.Dalej to samo.Nie mam zielonego pojęcia.Przewody spa swoim miejscu.Kurka wodna sezon się zaczyna a tu.........Wszystkie fanty znajomi mi powygrzebują .Nieładnie:)pozdro..
wicja1 Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 Sugeruję zimny lut.Popraw lutowania na potencjometrach i płytce,powinno pomóc.Pozdrawiam,wicja1
wicja1 Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 Jeśli dobrze pamiętam,bo było to dawno,to identyczne objawy dawał zimny lut na potencjometrze G.B.Ale głowy nie dam sobie uciąć.Co ciekawe,padł mi sprzęt w chwili gdy zawiozłem go do nowego właściciela:))))
ubenfurer Napisano 28 Marzec 2005 Autor Napisano 28 Marzec 2005 Na jednym potencjometrze odlutował się przewód ale nie miałem lutownicy to go tylko nakręciłem na blaszkę.Może jak dobrze zlutuje to pomoże .Ok dzięki sprawdzę.pozdrawiam.
ubenfurer Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 A jednak Smętek jest niezawodny i niezniszczalny.Wszystko ok.We wtyczce odlutowały się dwa kabelki i brak styku spowodował awarię.Ostro ruszam na wykopki.Zapowiada się na dobry zbiór fantów w 2005r.I można powiedzieć że Smętek przez 2004r. sprawdził się w 100% jeżeli chodzi o odkrycia.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.