Skocz do zawartości

Nawalił.....

ubenfurer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kurka wodna ``smętek`` mi nawalił.A tak go chwaliłem i tyle skarbów mi wykopał.
W sobotę z pod ściany (od listopada) pierwszy raz odpalam a tu lipa.Wzbudza się pulsacyjnie z dosyć dużą częstotliwością ,a czasem jest cisza i nic.Nie reaguje na żaden metal.
Co jest???
Może ktoś miał taki sam przypadek??
Napisano
Wymieniłem baterie na nowe i lipa.Dalej to samo.
Nie mam zielonego pojęcia.Przewody spa swoim miejscu.Kurka wodna sezon się zaczyna a tu.........Wszystkie fanty znajomi mi powygrzebują .Nieładnie:)
pozdro..
Napisano
Jeśli dobrze pamiętam,bo było to dawno,to identyczne objawy dawał zimny lut na potencjometrze G.B.Ale głowy nie dam sobie uciąć.Co ciekawe,padł mi sprzęt w chwili gdy zawiozłem go do nowego właściciela:))))
Napisano
Na jednym potencjometrze odlutował się przewód ale nie miałem lutownicy to go tylko nakręciłem na blaszkę.Może jak dobrze zlutuje to pomoże .Ok dzięki sprawdzę.
pozdrawiam.
Napisano
A jednak Smętek jest niezawodny i niezniszczalny.Wszystko ok.We wtyczce odlutowały się dwa kabelki i brak styku spowodował awarię.
Ostro ruszam na wykopki.
Zapowiada się na dobry zbiór fantów w 2005r.I można powiedzieć że Smętek przez 2004r. sprawdził się w 100% jeżeli chodzi o odkrycia.
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie