jack61 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Niestety mam kompakt i nijak nie mozna takiego cacvka zamontowac.Pzdr Jack61PS Kasika a jaką nagrode otrzymam za poprawne rozwiązanie zagadki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Z takimi pytaniami,to raczej na priv... hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasika Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Jack61 - a taka nagroda to może być??Zachwalać chyba nie trzeba. I w dodatku w sam raz podczas wypadów do lasu, bo kto łyka Bażancika żaden kleszcz go już nie tyka. :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasika Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Cholera, zapomniałam dodać fotę. Teraz jest ok. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Hm...moja dziewczyna jest ogólnie anty-nie ma mowy o jeżdżeniu z nią na żadne wyprawy...ale...ostatnio cosik drgnęło-wybrała się ze mną na targi staroci i nawet biegała od stoiska do stoiska szukając hełmów i wołała mnie okrzykiem-tu też masz te swoje złomy:)a więc...może to oznaka powolnej ewolucji w dobrą stronę?:)))choć...może tylko forma rekompensaty za 5godzin chodzenia po sklepach z ubrankami w sobotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 A ja wczoraj doczekałem sie pierwszego fanta zdobytego przez moją dziewczynę (mam nadzieję ,że nie ostatniego!). Jest to skorupa od niemieckiego M42 ,niestety z wyciętą dziurą :( Babcia nosiła w nim węgiel z komórki (dziura zastawiona była tekturą) ,ciocia nosi węgiel w drugiej skorupie (podobno bez dziury) - zdobędę ją wkrótce :)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGNIECHA Napisano 1 Maj 2005 Autor Share Napisano 1 Maj 2005 CZEŚĆ WSZYSTKIM!Byłam dzisiaj przy wyciąganiu paru monetek z ziemi, fakt fajna sprawa ale ja generalnie nie lubię bawić się w ziemi.A to trzeba przesiewać , rozgarniać no i przede wszystkim dobrze widzieć,a ja to nawet grzyby depczę.Więc chyba jednak szukanie skarbów to nie dla mnie.Co do spotkania to mam pomysł:przyjedźcie w lecie nad morze.Konkretnie nie powiem Wam jeszcze gdzie bo się wyda, ale pomyślcie nad tematem.Słyszeliście o zlocie pojazdów militarnych w Darłówku?może tam się skrzyknąć? Tylko nie wiem kiedy w tym roku się odbędzie ten zlot.Jak ktoś z was był na zlocie to wie jak tam jest.Pozdrawiam A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 A ja się pochwalę ,że 06 maja moja dziewczyna pierwszy raz złapała za wykrywkę :) Jej pierwszym fantem była polska łuska od Mausera ,tego dnia wykopała ich kilkadziesiąt ,do tego jakieś polskie guziczki. Ewidentnie jej się spodobało ,tylko mówi że Lone Star jest zbyt ciężki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 heh moja dziewczyna tez wreszcie się zniecierpliwiła i pochodziła z rutuskiem. odrazu trafiła 10 pfenig, częsci amski pgaz i guziczki niemieckie. a wieczorkiem zaczeło się narzekanie jaki ten wykrywacz ciężki był i ramie boli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 Skąd ja to znam :)Moja żartuje, że w prawej łapce sobie mięśnie jak Pudzian wyrobi, a lewa zostanie taka jak była. Rutusik swoje waży, ciężko więc walczyć drobnej babce z jego kinetyką, zwłaszcza gdy jest on ustawiony na długość pod chłopa 190 cm.Ale jest rada - niech boli równo z obu stron! - czyli opcja Dziewczę z RAD-u /Reichsarbeitsdienst/" - na foto ;)))W ogóle, od czasu gdy paradujemy ze szpadlem (nabytym z potrzeby chwili, ale tak już został), to mamy maksymalną jazdę na RAD. Popatrzyłem sobie na fotki tej formacji i nie mogłem nadziwić się jakimi pscyholami byli Niemcy. Pełna musztra z wyglansowanym na wysoki połysk szpadelkiem zamiast karabinu... Teraz pożądamy jakiejś blachy i klamerki RAD-u, hehe. Jak znajdziemy to padniemy chyba ze śmiechu :Dpozdr, M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anula** Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Hej!!! temacik sie urwał troszkę, co?pewmie wakacje?nic, to dodam swój: koleżanka miała urlop i wielką ochotę gdzieś rekreacyjnie wyjechać.Zasiadliśmy nad mapką we czwórkę i się zaczeło! planowanie:MOŻE MORZE? MOŻE BIESZCZADY? Oczywiście wyjazd miał być REKREACYJNY.Dumania było dużo, i w końcu ustaliliśmy trasę na wał pomorski, przez Toruń(forty..;)), Bydgoszcz(muzeum), Borne Sulinowo(wiadomo co)i jak tu nie zabrać wykrywaczy...głosowanie 3:1, i poszło.Jak dla mnie było super!Chłopaki zadowoleni a i koleżanka nie narzekała.Wszystko się da zrobić trzeba tylko rozmawiać!!!a piesek został w domu pod opieką abci" bo chory jest i na tak dalekie podróże nie może sobie pozwolić, chociaż też lubi kopać i swego czasu wyciągał" zapalniki do s. na drodze!Pozdrawiam Wszystkich i życzę wielu przygód na REKREACYJNYCH wypadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 moja dziewczyna jest juz prawie na skraju zlamania" i jeszcze jakis bodziec i chwyci za wykrywke.:))ale jak o tym opowiada normalnym (czyt. nienormalnym :) )ludziom to sie z niej smieja i wtedy znow moment zlamania sie oddala. potrzebne by bylo spotkanie kobitek....pozdr. tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.