kommark Napisano 26 Marzec 2005 Autor Napisano 26 Marzec 2005 sygnowana ALUMGAR, zdjecie pozyczone z aukcji na allegro, moze ktos wie z jakiego okresu pochodzi?
kommark Napisano 26 Marzec 2005 Autor Napisano 26 Marzec 2005 sygnowana ALUMGAR, zdjecie pozyczone z aukcji na allegro, moze ktos wie z jakiego okresu pochodzi?
kommark Napisano 26 Marzec 2005 Autor Napisano 26 Marzec 2005 uchwyt łancuszka nitowany, uszczelniana poprzez dokrecenie motylka , pierwszy raz widze taki typ maniorki
kommark Napisano 27 Marzec 2005 Autor Napisano 27 Marzec 2005 dzieki bjar_1, masz pewnosc czy to tylko dedukcja, tez mi to chodziło po głowie
marek123 Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 i nie maniorka tylka manierka :P masz ja na wyposzczeniu ???? jakby co to pisz na priv dambek7@wp.pl
kommark Napisano 27 Marzec 2005 Autor Napisano 27 Marzec 2005 kolega marek123 bardzo czesto mysli alllegro z forum odkrywcy , wybaczam mu te słabosc, kazdy chce zarobic, nie jestem jednak zainteresowany, a tak na przyszłosc jesli nie masz nic do powiedzenia , po prostu nic nie pisz .
Pytanie
kommark
sygnowana ALUMGAR, zdjecie pozyczone z aukcji na allegro, moze ktos wie z jakiego okresu pochodzi?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.