Skocz do zawartości

Bron na rekonstrukcjach/zlotach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie, maile od Was odebralem, ale mam ostatnio tyle roboty, że nie mam czasu odpisać, za co bardzo Was przepraszam. Postaram się jeszcze dzisiaj nadrobić zaległości i wysłać fotki mojej przeróbki wszystkim zainteresowanym. Te, które umieściłem na forum dws.org nie działają, ponieważ padł serwer na którym je trzymam, a usterka usunięta zostanie dopiero we wtorek. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i dzieki wielkie za zainteresowanie :)

ps. das_reich Twój MP wyglada naprawdę fajnie! :)
  • Odpowiedzi 64
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam .Ten P-38 to tuning chińskiej zapalniczki ( hukowego waltera PP też używam )- one normalnie tak ładnie nie wyglądają , a używam jej do odpalania achtungów" bo mi już drugi raz w akcji" palce siara z petardy opaliła. Pozdrawiam .
Napisano
heh ja mam z tej serii berette. Robi wrazenie na okolicznosciowych imprezach jak komus przypalasz fajka :)
do rekonstrukcji tez Ok bo wymiarowo i wagowo podobny:0
Pozdrawiam. No i mozna podkrewcic zawór by buchał :)
Napisano
Witam . W polsce nie wiem , ale w niemczech sa dostępne w sklepach frankonii " , ale jest niestety drogo, chyba koło 100ero ( nie jestem pewien ), a amunicja też troche kosztuje .No i jeszcze kaliber - u nas są jedynie dopuszczone bez zezwoleń straszaki do 6mm .Podrawiam .
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie