mr2z Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Panowie, maile od Was odebralem, ale mam ostatnio tyle roboty, że nie mam czasu odpisać, za co bardzo Was przepraszam. Postaram się jeszcze dzisiaj nadrobić zaległości i wysłać fotki mojej przeróbki wszystkim zainteresowanym. Te, które umieściłem na forum dws.org nie działają, ponieważ padł serwer na którym je trzymam, a usterka usunięta zostanie dopiero we wtorek. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i dzieki wielkie za zainteresowanie :)ps. das_reich Twój MP wyglada naprawdę fajnie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 dzięki jednak do rekonstrucji to chyba jest za delkatny < juz sie o ty przkonałem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Witam . A to mój docelowy gnat na rekonstrukcje . Troche kosztował , ale nie ma co żałować ,tylko amo musze dokupić . Pozdr . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 To hukowy 8mm czy zapalniczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Witam . A jak myślisz ? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Ten Walterek to jest (chyba) hukowy 6mm... przynajmniej z takim się niedawno spotkałem na rekonstrukcji. Tylko nieczyszczony lubi się zacinać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Witam .Ten P-38 to tuning chińskiej zapalniczki ( hukowego waltera PP też używam )- one normalnie tak ładnie nie wyglądają , a używam jej do odpalania achtungów" bo mi już drugi raz w akcji" palce siara z petardy opaliła. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 heh ja mam z tej serii berette. Robi wrazenie na okolicznosciowych imprezach jak komus przypalasz fajka :)do rekonstrukcji tez Ok bo wymiarowo i wagowo podobny:0Pozdrawiam. No i mozna podkrewcic zawór by buchał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 01dalton, gdzie mozna kupić hukowego Waltera P38????Pozdr.Danielhermannvonsalza@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Witam . W polsce nie wiem , ale w niemczech sa dostępne w sklepach frankonii " , ale jest niestety drogo, chyba koło 100ero ( nie jestem pewien ), a amunicja też troche kosztuje .No i jeszcze kaliber - u nas są jedynie dopuszczone bez zezwoleń straszaki do 6mm .Podrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grhszwadron Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 podajcie adres gdzie można kupić repliki rkm browning wz21 i polskich mauserów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Chyba masz na mysli browninga wz .28 -pisze znowu bo ostatnio ktos mnie wyciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasjonat :D Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 skond można załatwić sobie lufe do karabinka m1???? i ile by to kosztowało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 garand? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasjonat :D Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 nom garand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.