Skocz do zawartości
  • 0

Co to za medal ?

J23

Pytanie

Napisano

Wtajcie!
Mam prośbę czy ktoś może powiedzieć co to za medal ?.nad herbem jest napis KOLBERG (Kolobrzeg),średnica 5 cm,wykonany ze srebra.Będe wdzięczny za pomoc .

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Adwokat którego mam zrobić osobiście z 0,5 litra spirytusu, żóltek,i masła.Przecięż to grzech tak kaleczyć spirytus.Czasu coraz mniej.KOledzy pomocy.Nie pozwolicie chyba abym przegrał
Napisano

Wtajcie!
Mam prośbę czy ktoś może powiedzieć co to za medal ?.nad herbem jest napis KOLBERG (Kolobrzeg),średnica 5 cm,wykonany ze srebra.Będe wdzięczny za pomoc .

Napisano
może jakiś kolekcjoner z Kołobrzegu mi pomoże nawet założyłem się z żoną iż problem zostanie do Świąt rozwiązany ( jeżeli nie to przegram adwokata).Pomocy PANOWIE!!!!!!!!!
Napisano
KOchani pomocy czy aby nikt nic nie wie niewieże że to jest jedyny medal w Polsce.A jak ktoś by to rozszyfrowal to mam jeszce jedną prośbę jaka taśma(kolory)była przy tym medalu(jeżeli była)
Napisano
Koledzy przegrałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żona dała ostatnią szanse ( jeżeli do konca tygodnia nie rozszyfruje medalu0 to przez kwiecień nie będe miał dostępu do komputera.
POMOCY!!!!!!!!!
Napisano
chciałbym powrócic do starego wątku z 2005 roku, moze ktoś z kolegow już wie co to za medal.Sprawa nadal pozostaje nierozwiązana!
Pozdrawiam .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie