Skocz do zawartości

Propozycja do regulaminu Forum...

Grzesio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tak. Ładńe Michał Tysiąc Dziewięćset Siedemdziesiąty Pierwszy podsumował dyskusję :)

Nie ić tam na inne fora Grześu!!! Kto będzie namtu służył fachową wiedzą?!! NIE IĆ tam o Boże broń boże!!! Oni tam do rozpendzańa dyskutantuw używają kastetów igazów!!! Nie ić tam. Albowiem ...

... WŁAŚNIE WZIĘŁEŚ UDZIAŁ w programie UKRYTY WĄTEK !!! Brawoooo!!!!!!

W programie Hidden Topic" , poruszając tematy trudne i kontrowersyjne, wciągamy starannie wyselekcjonowanych użytkowników - Kwiat Tego Forum - do dyskusji, w której wielkim finale mają oni zostać doprowadzeni do pełnej EKSTAZY nerwowej!

Nie miej tego realizatorom za złe Grzesio! Swoją ekstazę potraktuj z przymrużeniem! A honorarium - w postaci b. interesujących pozycji książkowych - prześlemy pocztą elektroniczną..

Służby porządkowe uprasza się o wstrzymanie z ewent. interwencją, albowiem zwróciłem się z prośbą o odpowiedź na pytanie: Czy czytanie książek na ekranie komputera można uznać za szkodliwe?" do renomowanej POZNAŃSKIEJ kancelarii adwokackiej Yński Owiak Ykowski"!!! i trzeba dać im trochę czasu na stosunek.
Napisano
Właśnie otrzymałem odpowiedź od Kancelarii - od sz. p. rad. praw. Ykowskiego!
Po usunięciu kilku niewygodnych dla mnie stwierdzeń opinię prawników można uogólnić do jednego stwierdzenia, cytuję:

Wszystko zależy jaka KSIĄŻKA znalazła się w sieci.

koniec cytatu :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie