Skocz do zawartości
  • 0

co to za odznaka i ile może być warta?

kamil821

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kamil821 jest to bubel jakich mało :-)
gdybym zajmował się ich produkcją to bym się wstydził swojej pracy.
jednakże jeśli chciałbyś się jej pozbyć to najlepiej oddaj ją za darmo,nie jest warta nawet 1/10 ceny za którą została kiedyś sprzedana.
pozdr
Napisano
o boszzzze . w kazdym razie dzieki brzydotcie i psychopatycznemu projektowi to cos moze ubiegac sie o nominacje w kategorii bubla roku.pozdr
Napisano
Witam!!!

A skad ta pewnosc ze takie odznaczenie nie istnieje?
Pytam powaznie.
Czy moi przedmowcy sa prawdziwymi specagentami w tej materii?

Z powazaniem vonadamski
Napisano
Jak to nie istnieje? Oczywiście, ze istnieje - widać na fotografi. Myślicie, że to montaż w Photoshopie? :)

Istnieje, ale oczywiście nie funkcjonowało jako takie w III Rzeszy.

Pozdrawiam
Krzysiek
Napisano
o ot co mi przysłał jeden z allegrowiczó a oznaka jest 10 razy drosza nie sprzedawaj jej na allegro stracisz ..... znaidz w wyszukiwarce google niemieckiej giełdy Bea i tam poszukaj zajmnie ci to troche ale bedzie ci to się opłacac pozdrawiam " Jest wogóle taka giełda czy koleś sobie jaja ze mnie robi?
Napisano
kamil821. skoro tak sie opłaca to dlaczego ten allegrowicz jej nie kupił??przecież to pokaźna lokata wnioskując z tego co do ciebie napisał.
pozdr
Napisano
Panowie powiedzcie mi dlaczego chociaż Waszym zdaniem to bubel za tą odznakę proponują mi tyle pieniędzy. Odsyłam do allegro nr aukcji to - 43463711 ?
Napisano
zastanawiająca sprawa i chyba też zacznę uprawiać felerystykę zamiast sprzedawać unikalne flary Kriegsmarine na allegro. Cena zdecydowanie zachęca do takich działań. Tylko kiepsko z etyką ale jak ktoś głupi to sam sobie winny".
Napisano
Nieeee no to już jakaś kpina z wszystkich na tym forum i twoich własnych klientów na Allegro kolego Kamilu!
Wciskasz komuś takie g. jako oryginał i jeszcze się z tym tutaj afiszujesz?
Wstyd na prawdę, styd.
Skąd wiedziałeś że to oryginał już w sobotę ( wystawiając to to na sprzedaż) skoro jeszcze dziś z rana nie wiedziałeś w ogóle co to jest ( rozumiem że po to właśnie się tu rozpytywałeś?)
Jestem zupełnie zdegustowany
A.
Napisano
A ja nie jestem ;) przecież to oryginalny feler, bo nawet nie podróba przecież. I za ileś tam lat jako taki może mieć jakąś wartość. Obecnie raczej nie ;). Ale trzeba pamiętać o tym że wiele falsyfikatów sprzed kiludziesięciu lub więcej lat jest nieraz więcej warta niż oryginały. Może ktoś pomyślał tu o swoich praprawnukach? ;)
Napisano
Panowie każdego przysyłającego informuje o tym ,ze byłem w błędzie pisząc że to oryginał i że znawcy czyli Wy mówicie że takiej odznaki wogóle nie było. Mimo to dają coraz więcej a nawet przysyłają odpowiedz że to Wy się mylicie. Sam już nie wiem. Poradżcie mi cos - czy zakończyć aukcję? A może Wam coś umknęło ! :)
Napisano
o tym że to oryginał dowiedziałem się od Pana tym handlującego. :) Poważnie! Jednak dostałem kilka maili od allegrowiczów że wciskam kit , więc zwróciłem się do Was.
Napisano
tu masz link do koleżanki tej odznaki:
http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=113667#113667
hmmm wolfschanze???czy tam tłukli te odznaki tego ja nie wiem. wątpliwe też jest to, że odznaczali tym załogę wilczego szańca.
pozdr
PS: a może pan handlujący tymi odznakami wyklepał(sprowadził) tylko kilka sztuk tej odznaki i stąd ta cena na allegro??-oryginał czy fals jednak rzadkość.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie