kamil821 Napisano 2 Marzec 2005 Autor Napisano 2 Marzec 2005 Chciałbym dowiedzieć się co to jest za odznaka i ile może być warta. Dzięki
kamil821 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 a tak na poważnie! Chodzi mi o to czy jest to oryginał czy zwykły bubel.
osterode Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 kamil821 jest to bubel jakich mało :-)gdybym zajmował się ich produkcją to bym się wstydził swojej pracy.jednakże jeśli chciałbyś się jej pozbyć to najlepiej oddaj ją za darmo,nie jest warta nawet 1/10 ceny za którą została kiedyś sprzedana.pozdr
piterb1 Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 o boszzzze . w kazdym razie dzieki brzydotcie i psychopatycznemu projektowi to cos moze ubiegac sie o nominacje w kategorii bubla roku.pozdr
kamil821 Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 Chyba to jakiś niespotykany bubel bo jego cena wciąż rośnie.
krzysiek Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 A ja nie uważam, że Barany są po to żeby strzyc... to jednak po prostu jest złodziejstwo.PozdrawiamKrzysiek
kamil821 Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 Ci którzy składają oferty piszą że to Wy się mylicie. Pozdr.
vonadamski Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 Witam!!!A skad ta pewnosc ze takie odznaczenie nie istnieje? Pytam powaznie.Czy moi przedmowcy sa prawdziwymi specagentami w tej materii?Z powazaniem vonadamski
krzysiek Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 Jak to nie istnieje? Oczywiście, ze istnieje - widać na fotografi. Myślicie, że to montaż w Photoshopie? :)Istnieje, ale oczywiście nie funkcjonowało jako takie w III Rzeszy.PozdrawiamKrzysiek
kamil821 Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 o ot co mi przysłał jeden z allegrowiczó a oznaka jest 10 razy drosza nie sprzedawaj jej na allegro stracisz ..... znaidz w wyszukiwarce google niemieckiej giełdy Bea i tam poszukaj zajmnie ci to troche ale bedzie ci to się opłacac pozdrawiam " Jest wogóle taka giełda czy koleś sobie jaja ze mnie robi?
jack61 Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 miałem coś napisać ale powiem tak Głupota ludzka nie zna granic.
osterode Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 kamil821. skoro tak sie opłaca to dlaczego ten allegrowicz jej nie kupił??przecież to pokaźna lokata wnioskując z tego co do ciebie napisał.pozdr
jack61 Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 zapewne zlicytuje w ostatniej minucie i zrobi na tej odznace interes zyciaW tej chwili jest juz okolo 320 zeta
kamil821 Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 i tak zostało. Waszym zdaniem to dobra cena? :)
kamil821 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 Panowie powiedzcie mi dlaczego chociaż Waszym zdaniem to bubel za tą odznakę proponują mi tyle pieniędzy. Odsyłam do allegro nr aukcji to - 43463711 ?
Voucur Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 zastanawiająca sprawa i chyba też zacznę uprawiać felerystykę zamiast sprzedawać unikalne flary Kriegsmarine na allegro. Cena zdecydowanie zachęca do takich działań. Tylko kiepsko z etyką ale jak ktoś głupi to sam sobie winny".
A. Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 Nieeee no to już jakaś kpina z wszystkich na tym forum i twoich własnych klientów na Allegro kolego Kamilu!Wciskasz komuś takie g. jako oryginał i jeszcze się z tym tutaj afiszujesz?Wstyd na prawdę, styd. Skąd wiedziałeś że to oryginał już w sobotę ( wystawiając to to na sprzedaż) skoro jeszcze dziś z rana nie wiedziałeś w ogóle co to jest ( rozumiem że po to właśnie się tu rozpytywałeś?)Jestem zupełnie zdegustowanyA.
Voucur Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 A ja nie jestem ;) przecież to oryginalny feler, bo nawet nie podróba przecież. I za ileś tam lat jako taki może mieć jakąś wartość. Obecnie raczej nie ;). Ale trzeba pamiętać o tym że wiele falsyfikatów sprzed kiludziesięciu lub więcej lat jest nieraz więcej warta niż oryginały. Może ktoś pomyślał tu o swoich praprawnukach? ;)
kamil821 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 Panowie każdego przysyłającego informuje o tym ,ze byłem w błędzie pisząc że to oryginał i że znawcy czyli Wy mówicie że takiej odznaki wogóle nie było. Mimo to dają coraz więcej a nawet przysyłają odpowiedz że to Wy się mylicie. Sam już nie wiem. Poradżcie mi cos - czy zakończyć aukcję? A może Wam coś umknęło ! :)
kamil821 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 o tym że to oryginał dowiedziałem się od Pana tym handlującego. :) Poważnie! Jednak dostałem kilka maili od allegrowiczów że wciskam kit , więc zwróciłem się do Was.
Voucur Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 Z moralnego punktu widzenia możesz czuć się spokojny, więc sprzedawaj. Ja nie miałbym sobie nic do zarzucenia.
osterode Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 tu masz link do koleżanki tej odznaki:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=113667#113667hmmm wolfschanze???czy tam tłukli te odznaki tego ja nie wiem. wątpliwe też jest to, że odznaczali tym załogę wilczego szańca.pozdrPS: a może pan handlujący tymi odznakami wyklepał(sprowadził) tylko kilka sztuk tej odznaki i stąd ta cena na allegro??-oryginał czy fals jednak rzadkość.
Pytanie
kamil821
Chciałbym dowiedzieć się co to jest za odznaka i ile może być warta. Dzięki
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.