Skocz do zawartości

fajne ciuszki w niemieckie camo

danieloff

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak kogoś intersuje takie kamo i taki krój mogę przywieźć z Niemiec kilka sztuk za dużo mniejszą cenę . Ja śmigam sam w takiej w zimie używam jej jako jednej z skorupek cebulki pod kurtką i jest ok super się zgrywa z flayersem .
Mam jeszcze kilka na allegro do sprzedania . Jak ktoś chce to wyślę link . Nie jest to reklama , zarobek na tym towarze jest w wysokości symbolicznej złotówki.
Pozdr
Napisano
Juz wkrotce cała Polska bedzie chodzic w takich szmatach .Kazdy szczyl z gimnazjum to hoolligans lub pittbull ,strach na ulicę wyjść już bez jakiego rympałka w rękawie :D
Co za czasy ,co za młodzież ,co za kraj :\\
Napisano
Weź się człowieku tym rympałkiem pier... w glowę jak jesteś taki mądry . A jak się boisz wychodzić na ulicę to przetrzyj okulary poproś mamusię o płatki owsiane , ręka w majtki i dalej prowokuj przy komputerze . Widzę że chcesz być zuważony .
Zapisz się do kółka modelarskiego , albo czegoś w tym stylu może kiedyś dyplom dostaniesz . Pamiętaj że przez to że jesteś po drugiej stronie kabla nie znaczy że jesteś anonimowy i kiedyś trafi się ktoś nerwowy i zrobi Ci tak że będziesz się bał wyjść z pokoju do kibla bez opieki mamy . Trochę się dziecko zastanów co piszesz i do kogo .
Tym że próbujesz sprowokować nie osiągniesz pełnoletności i prawidłowego rozwoju umysłowego . Tobie potrzeba dobrego psychoanalityka -bardzo dobrego - a nie filmów o przemocy i komputera gdzie na każdym kroku czycha niebezpieczeństwo .
Weź pod uwagę fakt że kiedyś trzeba będzie wyjść spod spódnicy mamusi i stawicz czoła realnemu światu nie wirtualnemu a wtedy z twoim nastawieniem może się to skończyć źle .
A jeżeli boisz się bluzy z napisem Pitbull lub kurtki w plamy to ja nie wiem co może Ci pomóc . Przypuszczam że będzie ciężko ale są światowej klasy specjaliści i może coś zaradzą .
Chociaż twoja dolegliwość jest jeszcze bardzo młoda (wyewoluowała wraz z powstaniem internetu i kina akcji) myślę że ktoś się podejmie wyleczenia Ciebie .

I jeszcze chciałem Ci zaproponować jeden gangsterski film może coś podpatrzysz Smierć w Wencji " tylko postaraj się oglądać w dzień bo tam to się dzieje więcej niż na ulicy i może serducho nie wytrzymać .

Potraktuj to co napisałem jako poradę starszego kolegi , który już osiągnął pełny rozwój emocjonalny - w przeciwieństwie do Ciebie - i może Ci takich rad udzielać .
Bez obrazy
Pozdrawiam
Ps
Uważaj na tyły czy się jakiś gimnazjalista nie czai z kapturem na głowie .
Napisano
zle mnie zrozumiałes napinaczu netowy.Chodzi mi o to ze kazdy pacan ,pewnie takze ty, chodzi w takich ciuchach.A co to za frajda wyglądać jak zwykly tania ,polska kopia angielskiego hoolsa.Rympałek to była taka metafora ...

Jesli nie wiesz co to metafora -odsyłam do encyklopedi .
Juz sie nie odgryzaj ,syneczku ,bo nie mam zamiaru tego watku czytac dalej-wiec sobie poklikasz na darmo :D

czuwaj harcerzu !
Napisano
Co dziewczynka wreszcie została sprowadzona do parteru??
Jak chcesz mogę cię podszkolić z samoobrony to może będziesz mógł wyjść na podwórko na wiosnę (mam spore doświadczenie )
Za kilka tygodni będę się kręcił w okolicy Białegostoku to mogę do ciebie wstąpić i pokazać parę chwytów . Może to Ci pomoże przezwyciężyć swoje lęki . Zaproś kilku gimnazjalistów ubranych jak chcesz a ja Ci pokażę że można sobie dać rady nawet z pięcioma lub ośmioma .

Słowa pacan to używaj do członków twojej rodziny nie do mnie bo jeżeli odziedziczyłeś po nich charakter to do nich będzie to bardziej pasowało .
Co do encyklopedii to powiedz mamie żeby sprzedała twój komputer , telewizor i kupiła jakąś dużą wielotomową to na 100% twoja zjechana dziecięca psychika lepiej na tym wyjdzie .

I powtarzam nie jesteś anonimowa na internecie .
Uważaj co piszesz bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz a niekiedy można się przejechać . Radze Ci malutka trochę pokory .
Napisano
Rzadko mi się przytrafia żeby przytrzasnąć dres , ale jak was obie zobaczę w sukieneczkach to na 100% przytrzasnę .
I nie płaczcie już dziewczynki nie chce mi się z wami dyskutować
Do zobaczenia
Napisano
Czy wiecie dlaczego opuściłęm to fotum?Właśnie z powodu takiego gówniarskiego pieniactwa a te groźby pod adresem jednego z użytkowników forum są co najwyżej smieszne o ile nie żałosne.

Sanshin
Napisano
Najpierw sobie poczytaj kolego ten temat :
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=238443#238452 Potem wpisz w wyszukiwarce pik78 poczytaj jego inne wypowiedzi i wtedy krytykuj .
Możesz sprawdzić również ile razy ja się odniosłem niekulturalnie do innych użytkowników .
Zanim coś napiszesz przemyśl trochę .
Cieszę się że opóściłeś to forum tylko tak na niby bo jak widać ciągle tutaj jesteś .
Pozdr
Napisano
I wszystko jasne ! Yasioo zmienił nika na grove3 ! Jasiek po co ten cyrk z nikami ?
bueheheheheheheheheheheheheheheheehehehehehehehehhihihiihi elo :D
Napisano
Niczego się chlopaki nie bójcie ,przecież to dla was pik..uś.
Już ci kiedys chłopczyku tłumaczyłem ,że na trefnisia jestes za mało inteligentny,dowcipny ,że o wyczuciu chwili nie wspomnę.
Oj żenada...
Napisano
I tu się dziewczynki mylicie .
Ale yasioo dostanie fotki z wami w roli głównej .
Bardzo lubię drapieżne i kłótliwe suczki pokazujcie dalej pazurki .
No i teraz jedna przez drugą pokażcie jak jesteście mocne .
Napisano
Wiatróweczka fajna :) Na wykopki ok, chociaż po osiedlu bym się obawiał iść :P

P.S.

Grove3: Masz jakiś uraz do kobiet? Jesteś mizoginikiem? Bo wszyscy, którzy usiłują Ci pokazać, że obrażanie ludzi w temacie Fajne ciuszki w niemieckie camo" jest deczko nie na miejscu, dowiadują się, że są kobietami...
Napisano
Co do dyskusji to faktycznie ŻENADA...

grove3 spanuj nad nerwami bo to nie ten klimat i nie te układy. Robi sie niesmacznie.

Towarzyszu Iwan, śmigam w tej wiatróweczce juz 3 m-ce i jak narazie (odpukać!) problemów nie było :p
Na wykopki to ciut za kosztowna zabawka" ale na ulicy się sprawdza :)
Pozdrawiam.
Napisano
No cóż, odpukać ;) Ja noszę szwajcara :P

Natomiast bardzo ciekawą historię opowiadał mi znajomy, który również w szwajcarze chodzi - kiedyś siedział sobie na ławeczce w parku (gdzieś koło Tyńca) w SZW, a przechodzący facet krzyknął: O, Naziol!". Na odpowiedź Nie, Szwajcar" lekko go zatkało :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie