dect Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 Warto obejrzec, co prawda oba Stg juz za szyba, ale pare rzeczy wisi na scianach i mozna sobie pomacac" :) Wrzuce kilka fotek zeby pokazac co mozna zobaczyc - mam ich (w sumie z filmikami) w sporo lepszej jakosci ok 100 mb, ale nie ma jak tego pokazac...
dect Napisano 27 Luty 2005 Napisano 27 Luty 2005 I jeszcze cos - znalazlem to wracajac przez kwatery poleglych lotnikow Commonwealthu - tabliczka ta byla wewnatrz szafki z napisem Cementary Register. Kiedys ponoc tam byla wersja ksiazkowa, papierowa tego rejestru - teraz zostala tylko ta blaszana tabliczka. Pozostawiam to bez komentarza...
YARD Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 Witam . kol. dect mnie uprzedził , właśnie chciałem wrzucić podobne fotki, i tego Isa w temacie Festung Posen 45. A stg-44 już za szybą oba w piątek była zmiana ekspozycji .Można pomacać min. mg-34 i inne. Może póżniej wrzuce inne foto. W piątki wstęp bezpłatny!!!
dect Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 Postaram sie dowiedziec, kiedy bedzie ewentualna nastepna zmiana, albo zagadac zeby pozwolili Stg pofotografowac jak juz beda konczyc wystawe - ciekawe czy na to pojda...
dect Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Odswieżę trochę post - wystawa przeszła kosmetyczne zmiany (szturmy dalej za szybką :( ), ale za to trafiłem tym razem na gościa który wykazywał zainteresowanie zainteresowaniami ;) zwiedzających i pozawalał macać eksponaty - a przynajmniej nie protestował ;)W piątki nadal bezpłatnie więc jak ktoś będzie miał okazję to warto - w ramach tematycznej wystawy tym razem kuchnie polowe w wojsku 1914-1945 (daty może nie te, ale wiadomo o co chodzi)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.