Skocz do zawartości

Nielada gratka dla bogatych ....

Rekomendowane odpowiedzi

Zbliża sie data premiery Elektrycznego MP 40 na kulki. Można pewnie z niego tłuc seriami i w końcu naprawde dynamicznie rekonstruować. Tylko ta cena ... Za kilka lat stanieje, a wtedy cóż to się będzie działo na zlotach ..... Chyba że znajdą się sponsorzy ale to chyba pobożne życzenia ....

link: http://www.tokyohobby.net/shop/products.php?g1=859636&g2=81151a

Pozdrawiam - kocur!

No tak. Podając tym tropem można zdekować strychowca albo dwa - opylić kolekcjonerom i kupić co prawda zabawkę ale której nie musisz kitrać . A wali pewnie jak złoto - w końcu wszystkie części są metalowe. I te siekące wszędzie kulki ....
;-)

Popieram! Dla mnie osobiście jakieś takie wytwory jak grupy ekonstrukcyjno-airsoftowe" czy ekonstrukcyjno-surwiwalowe" są zupełnym nieporozumieniem. Broń airsoftowa w rekonstrukcji często jest stosowana jako substytut broni typu lank firing", replik czy deko. Powodowane jest to najczęściej faktem, że dużo airsoftowych replik jest znośnie wykonana, lub nie ma odpowiedników danyego typu w replikach. Lecz gdy na rynku dostępne są repliki lub deko, to chyba powinna być docelowa broń w rekonstrukcji.
pozdrawiam, Piotrek (H/75 Ranger)

A fajny mundurek leży pod MP40.. czapka w Waffenfarbe SS-Reiter, mundur z Litzen Totenkopf a na kieszeni Fallschirmschutzenabzeichen a w dodaku jakiś tani odlew i orzeł nie pozłocony.
Wiem że jestem okropny.

Pzdr
Anaba

Przepraszam szanownych rekonstruktorów za profanację ;-) - to moje luźne dywagacje. Zaznaczam, że w temacie jestm całkowitym ignorantem. Pomyślałem sobie, że połączenie tych dwóch sportów airsoftu i rekonstrukcji może ze sobą współgrać. Uważam, że inscenizowanie siedzenia w okopach jest ok ale dopiero prawdziwa walka ( w tym przypadku na kulki) to jest dopiero odjazd !
Nikt mi nie powie, że np zainscenizowanie akcji dywersyjnej na strzeżoną strażnicę albo zaimprowizowany punkt graniczny WH, połączony z wymianą ognia nie wkręca. Sam jestem już dużym chłopcem, a bym się pobawił - nawet kosztem gogli. ( Oczywiście motocyklowe z epoki). ale o tym sza - nie mówcie żonie !! ;-)

Pozdrawiam - kocur!

W Czechach wlasnie tak sie od dawna bawia... niestety czesto z braku laku z nowoczesnym sprzetem...
Czasami dziwnie wyglada SSman z M16...
Ale zabawa BOSKA
przedewszystkim zaraz wiesz kiedy dostales i mozesz sie pakowac!
Nie ma udawania - napewno poczujesz jak dostales!
Ale dobre Gogle PLASTIKOWE to podstawa, choc i takie wysiadaja jak cie dorwie snajper z odpowiednim sprzetem!
widzialem goscia z podbitym okiem dwa tyg. po imprezce...
;o)
poz Fall

heheh ja miałem miesiąc oko podbite i zemdlałem jak dostałem z elaktryka serje z 0.5 metra w głowe:) tylko czekam az to mp40 w polsce ebdzie to kupuje odrazu :)

pozdrawiam -=OnyX=-

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie