zelig Napisano 18 Luty 2005 Autor Share Napisano 18 Luty 2005 ... nosi tytuł Patrol". (W oryginale: 84 Charlie Mopic"). Z 1989 roku.Można go zobaczyć w Ale kino. Jest to jeden z najlepszych filmów wojennych w ogóle. Bardzo mało znany, a genialny.http://www.alekino.pl/cgi-bin/alekino/film/000003&patrolWidział ktoś? I co oznacza to 84 Charlie Mopic"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 Widziałem :) Najlepszy cytat z filmu to: Najemnicy zabijaja dla pieniędzy, sadyści dla przyjemności a Siły Specjalne dla jednego i drugiego... (czy też jakoś tak to leciało. Pozdrawiam i polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 20 Luty 2005 Autor Share Napisano 20 Luty 2005 Cześć Majk! W nagrodę, że jako JEDYNY oglądasz takie fajne filmy zdradzę Ci sekret, iż na O. (ale nie na tym O. co wszyscy myślą, tylko na innym O.) jest 15 numerów der A. - UWAGA... - po rumuńsku...! (Ok. 87 Mb) tylko nie mów nikomu, bo jak się rozniesie, to rumuński der A. nie będzie już taką ciekawostką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Ciiii... Zelig, bo się wyda. A może twój asysten mi tak skrycie wyjaśni szczegóły tej tajemnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 24 Luty 2005 Autor Share Napisano 24 Luty 2005 On już śpi w beczce.Oglądałeś może Piątek trzynastego"? Pamiętasz jak miał na imię główny psychopata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 Jason? Ps.Pozdrów Szatanka, to mój idol :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 25 Luty 2005 Autor Share Napisano 25 Luty 2005 Tak!! to był Jason! Właśnie go odnalazłem na okładce jednego z der A. (co to leżą na O.) ... >> No ale cały czas ciiiiii... - bo nie dość, że się rozniesie, to jeszcze ten wątek wyląduje w Monetach" lub Matrymonialnych"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.