vonadamski Napisano 22 Styczeń 2003 Autor Napisano 22 Styczeń 2003 Witam!!!Ten grubas to ja:DA ten kawalek to to co pozostalo z samolotu ktory kiedys bylo mi dane explorowac. Na tabliczce znamionowej tej duzej czesci bylo bodajze mkb 1943".Nie umieszczam tego w galerii gdyz jest tylko to jedno zdjecie. Chcialem tylko pokazac co moze wykopac sobie czlowiek przy bardzo wysokiej temperaturze, w rejonie bagnistym, majac oprocz towarzystwa dwoch kumpli milionowe stado komarow, pijawek i innych takich:DMilo bylo:D:D:DZ powazaniem vonadamski
Gość Napisano 22 Styczeń 2003 Napisano 22 Styczeń 2003 Szlag-nie mogłes ulozyć sie normalnie? obudziłem sie nagle i od razu łeb mi wykrzywilo (a ponadto pysk otwarło z podziwu), ale tera kark mam sztywny do wiosny-ladnie tak?
vonadamski Napisano 23 Styczeń 2003 Autor Napisano 23 Styczeń 2003 Witam!!!Sadze ze powinienem powiedziec dzieki Bocian:D:D:DZ powazaniem vonadamski
pol Napisano 23 Styczeń 2003 Napisano 23 Styczeń 2003 Zdjęcie spoko ,ale na mistera 2003r. zadużych szans nie masz ;)pozdro pol
vonadamski Napisano 23 Styczeń 2003 Autor Napisano 23 Styczeń 2003 Witam!!!Nie martw sie troche schudlem. Laski mimo wszystko i tak na mnie leca:D:D:D Bulawa Goeringa musze sie oganiac:DZ powazaniem vonadamski
Gość Napisano 23 Styczeń 2003 Napisano 23 Styczeń 2003 no ale Minelab i Nałęczowianka (Cisowianka?) powinni kolegę zasponsorować!
Bocian Napisano 23 Styczeń 2003 Napisano 23 Styczeń 2003 A tak właściwie to o czym był wątek?? Ktoś jeszcze pamięta? :)
Gość Napisano 24 Styczeń 2003 Napisano 24 Styczeń 2003 No właśnie co to za część od kombajna trzymiesz w łapkach?ps. a włoski gdzie? a brzucho od nadmiaru piwska? czy tak powinien wyglądać poszukiwacz?
Gość Napisano 24 Styczeń 2003 Napisano 24 Styczeń 2003 Alescie wsiedli na kolege.Trzeba miec mase zeby taki kawal zelastwa wyrwac matce ziemi.
Gość Napisano 24 Styczeń 2003 Napisano 24 Styczeń 2003 Włosy stracił łażąc po bunkrach, a brzuch, to opuchlizna głodowa ;-)))Pozdrawiam
Gość Napisano 24 Styczeń 2003 Napisano 24 Styczeń 2003 To nie od podmuchu? (te wloski)-czy ktos wreszcie powie co on trzymie?
vonadamski Napisano 24 Styczeń 2003 Autor Napisano 24 Styczeń 2003 Witam!!!Widze ze rozgorzala awantura o moj wyglad. Jednym slowem wiecej zadnego zdjecia nie zamieszcze gdyz nie sadzilem ze stane sie posmiewiskiem. Moj wyglad jest tylko i wylacznie moja sprawa!!!Panowie zawiodlem sie!!!!Poczucie humoru poczuciem humoru ale to juz przesada!!!Sadze ze wygasnie moj udzial w dyskusjach na tej stronie.Urazony vonadamski
Gość Napisano 24 Styczeń 2003 Napisano 24 Styczeń 2003 Kolego daj spokój.Fakt że te dowcipy już przekroczyły granicę dobrego smaku ale widać kto ci zazdrości znalezisk i sprzętu. Śmiej się z nich i tyle.Twoje głosy ostrzegawcze dla domorosłych saperów z mlekiem pod nosem są absolutnie niezbędne namawiam więc do dalszych wypowiedzi.PS1Ktoś mógłby ustawić czas na serwerze bo jest kilkanaście minut różnicy?PS2Czy nowy wariant forum o kogoś już działa?
Gość Napisano 24 Styczeń 2003 Napisano 24 Styczeń 2003 Stary, nie przejmuj sie... Ja w ciagu trzech lat skoczylem z 80 na 95 kg, z dosc znacznym udzialem brzucha w tym przyroście, niestety... Najlepsze sa spotkania z kumplami, z ktorymi widzialem sie ostatni raz te 3 lata temu: Ej, ale przytylo ci sie troche, no nie...?" :-P No cóż, life sucks. Mysle jednakowoż, ze za jakis czas, po opuszczeniu rodzinnego domu i zamieszkaniu z moja wybranka, ktorej sekrety kuchni sa baaardzo obce, automatycznie troche strace na wadze... + bedzie wiecej okazji do spalania kalorii ;-)Pozdrawiam,Michał, Gdańsk
Gość Napisano 24 Styczeń 2003 Napisano 24 Styczeń 2003 No co? fajny kawał złomu chłop wykopał takie to ja bez wykrywacza namierzamco do wygladu mlodszy brat JOZKA OLEKSEGO
polsmol Napisano 24 Styczeń 2003 Napisano 24 Styczeń 2003 Mięsień piwny dobrze rozwinięty, ale w ogóle OK. I jak sądzą lepiej mu w drogą nie wchodzić ;)
Gość Napisano 24 Styczeń 2003 Napisano 24 Styczeń 2003 sorki za te komentarze mamy podobne pasje co Ty bywamy w ciekawych miejscach głównie na suwalszczyznie jak wszyscy mamy większe i mniejsze trafienia . Jak wszystkim robolkom ziemnym brak zajęcia w zimie przysparza humoru nie zawsze na miejscu .Zyczymy dobrych trafien.
PSJ Napisano 24 Styczeń 2003 Napisano 24 Styczeń 2003 Cześć VonAdamskiHihihih, jak czujesz się urażony dowcipkowaniem na temat swojej postury to, przypomnij sobie, żę przy mnie to ty chudy jesteś... a ja, na dodatek łysy... a i panienki już nie lecą. (Rot)
Gość Napisano 24 Styczeń 2003 Napisano 24 Styczeń 2003 DAMSKI JESTEŚ PODOBNY DO MNIE I NA TAKICH LASKI LECĄ SPOKO.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.