bjar_1 Napisano 13 Luty 2005 Autor Share Napisano 13 Luty 2005 Ciekawostka :) http://info.onet.pl/1051965,69,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 bjar_1!!!niemozliwe to jest niepowazne!!!a nawet powiem ja pier...ole!!!!!!!!!!!!!!!!!gdzie my żyjemy??????pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian1 Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Ba, to jest pocieszające,nawet po śmierci bedziesz dostawać regularnie korespondencje od swoich wielbicieli.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Niemiecka dokładność. Można mu wysłać klartkę na urodziny ;-)))).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VIADER Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 A ciekawe czy maile tez dostaje...????:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 A pod koniec lat 90-tych we Francji facet dostał kartkę pocztową od kumpla, przysłaną z obozu koncentracyjnego.To fakt autentyczny.Ale niestety poczta na całym świecie ma wpadki.Jak przez kilka miesięcy pracowałem jako listonosz to widziałem raz akcję jak gościowi wpadł list polecony za ciężkie metalowe biurko.A że był to właśnie polecony to musiał je odsunąć.Przy okazji znalazł kilka niedoręczonych pocztówek głównie z ostatniego dziesięciolecia,ale była też jedna z lat 70-tych.No i gościu spakował to wszystko i powrzucał najnormalniej do skrzynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 Ja sam mam kopertę od listu, który mój wujaszek wysłał do rodziny będąc na wakacjach w Bułgarii. List przyszedł po 6 miesiącach, troszeczkę sfatygowany, z jakimś dziwnym stemplem. Na stemplu odczytałem MOPUTU" itd. List szedł do adresata (czyli mnie) przez Mozambik!!!. Ale doszedł.Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.