puma Napisano 6 Luty 2005 Autor Napisano 6 Luty 2005 Witam mam pytanie czy ktoś wie co przedstawia ten obraz . Obraz kupiłem we wrocławiu od starszego pana. Prawdopodobie jest to obraz przedwojenny.
Romel79 Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 Wrzuć to zdjęcie w większej rozdzielczośći, max wielkość to 650x600 pikseli a twoje ma dużo mniej i przez to jest małe i mało czytelne.pozdr
puma Napisano 6 Luty 2005 Autor Napisano 6 Luty 2005 Witam mam pytanie czy ktoś wie co przedstawia ten obraz . Obraz kupiłem we wrocławiu od starszego pana. Prawdopodobie jest to obraz przedwojenny.
zelig Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 To nie obraz tylko grafika (rysunek? litografia? xero?) Najprawdopodobniej przedstawia kościół lub inny budynek użyteczności publicznej.Gdybyś mógł zrobić fotkę z bliższej odległości, to możnaby więcej powiedzieć.
zelig Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 To jest Katedra Berlińska (Berliner Dom) Lliczy sobie 98 metrów wysokości i równo 100 lat. Mieszka przy ulicy Lustgarten.Tutaj masz trochę fot. http://www.emporis.com/en/wm/bu/?id=109165
why Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Witam!Wygląda jak cerkiew prawosławna,ale musisz dać lepszej jakości zdjęcie.Pozdrawiam
zelig Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 A czy mógłbyś podejść jeszcze parę kroków bliżej? (chyba Cię ten obrazek nie ugryzie?) bo, szczerze mówiąc, to ten kościół niewiele się zmienił od ostatniego razu..
Pytanie
puma
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.