_Behemoth Napisano 5 Luty 2005 Autor Napisano 5 Luty 2005 Przydadzą się wszelkie informacje na temat powstania, drogi jaką przebyła i miejsca prawdopodobnego zakopania Bursztynowej KOmnaty
KudłatyHD Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Zakup sobie książkę na powyższy temat i wszystko będzie jasne hehe.
dyzio Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 Znawcy twierdzą że znajduje się w 21 miejscach w tym w siedmiu na pewno
Grzebiuszka Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 w dziale hipotezy" jest kilka stron postów o bursztynowejhttp://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=hipotezy&artykul=bursztynowaz ciekawszych książek polecam:Ryszard Badowski - Tajemnica bursztynowej komnatySławomir Orłowski - Bursztynowa KomnataDietmar B. Reimann - Bursztynowa KomnataStanisław Jan Stulin - Gdzie ukryto Bursztynową Komnatęwiększość do kupienia na AllegroA znawcy na terenie Polski to podają ok 130 miejsc domniemanego ukrycia Bursztynowej. Jak znajdziesz ,to napisz gdzie była.Powodzenia ,Grzebiuszka
Romel79 Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 eee.. co wy gadacie, jakie 130 miejsc ??? ja ją wykopałem w jednym miejscu ;)pozdro
jaca2003 Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Zaraz zaraz kol Romel79.Jezeli twierdzisz że Ty ją wykopałeś to co w takim razie ja wykopałem?Pozdrawiam
osterode Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 nie nie nie koledzy ja ją znalazłem. założę się że wasze komnaty są z jakiejś żywicy epoksydowej(pewnie ktoś dla kawału zakopał) :-)pozdrawiam
Romel79 Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Przed chwilą sprawdzałem - nie widze nigdzie napisu made in china" lepiej wy swoie sprawdźcie ;) moja to pełen orginales ;)pozdrawiam
stedke Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 www.onet.pl www.google.plwww.behemoth.pl :Pwww.vomigod.prv.pl
KudłatyHD Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 Na stronie głównej jest link do artykułu:) heheCzyli cholera ja już jej nie znajde:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.