Raned Napisano 18 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2003 Niewielka korona z zaczepami od umundurowania lub czapki. Z jakiego kraju pochodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 20 Styczeń 2003 Share Napisano 20 Styczeń 2003 Z całą pewnością niemiecka, ale równie dobrze może być z pierwszej jak i drugiej połowy XIX w, a może nawet wiek XX...A nie jest ona przypadkiem częścią większej całości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 20 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2003 Ludzie, litości. chyba nigdy nie widzieliście korony pruskiej. Moje podejrzenia są w kierunku Francji lub Belgii, no może Holandii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 23 Styczeń 2003 Share Napisano 23 Styczeń 2003 Kajam się i posypuję głowę popiołem, to rzeczywiście nie jest korona niemiecka... (Ja też odrobiłem zadaną samemu sobie pracę domową i w zbiorze zdjęć znalazłem podobne, ale NIEMIECKIE). Niemniej jednak były tylko podobne...Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 20 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2003 OK, wykonałem pracę domową i mogę powiedzieć, że jest to korona belgijska. Jest trochę podobna do pruskiej stąd nieporozumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 18 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2003 Niewielka korona z zaczepami od umundurowania lub czapki. Z jakiego kraju pochodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Styczeń 2003 Share Napisano 29 Styczeń 2003 Padam do stóp-nie jestem wybitnym znawcą tematu.Jednakże wiele mozna sie tutaj nauczyć. Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Raned
Niewielka korona z zaczepami od umundurowania lub czapki. Z jakiego kraju pochodzi?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.