paaaweł Napisano 1 Luty 2005 Autor Napisano 1 Luty 2005 Chcę sobie wykonać replike polskiego ckm wz.30 ale niemgę nigdzie znaleść rysunków ani nawet szkiców złożeniowych.Poratujcie jeżeli macie jakieś części to prosiłbym o jakieś fotki,lub o zwymiarowane szkice szczegulnie zamka ,suwadła oraz lufy i tylca.Może jedynym sposobem ratunku jest orginalny Browning wz.1919 w końcu to była jego kopia choć w zasadzie nie do końca.
Gebhardt Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Daj znac na priva z adresem pocztowym (nie elektronicznym) to przesle ksero rysunkow z instrukcji.PozdrKrzysztof
d007 Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Postaram się Ci coś załatwić. Skąd jesteś ? Może mieszkamy blisko siebie ? Jeżeli nie to prześle na mejla, mam nadzieje że ten co podałeś przy rejestracji działa ;)Pozdrawiam d007
omen Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Witaj !Jeżeli sprawa jest jeszcze aktualna to daj znak".Nie jestem pewien ( trochę tego dużo ) , ale mogę mieć tablice poglądowe - są duże , ale chyba można pomniejszyć ksero.Pozdrawiam!R
omen Napisano 1 Luty 2005 Napisano 1 Luty 2005 Witaj !Jeżeli sprawa jest jeszcze aktualna to daj znak".Nie jestem pewien ( trochę tego dużo ) , ale mogę mieć tablice poglądowe - są duże , ale chyba można pomniejszyć ksero.Pozdrawiam!R
paaaweł Napisano 2 Luty 2005 Autor Napisano 2 Luty 2005 Ja mieszkam w okolicach Augustowa i sprawa tych jnstrukcji jest nadal aktualna .Mój adres e-maji podany na forum jest aktualny więc jeśli ktoś na jkieś rysunki lub szkice to niech podeśle z góry dziękuje .
krzysiek Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Gdyby ktoś mógł mnie także poratować rysunkami browninga wz. 30 byłbym bardzo wdzięczny. E-mail działa. PozdrawiamKrzysiek
Gebhardt Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Tak samo,mam rysunki czesci z instrukcji ale jest tego sporo wiec wole zrobic ksero (skanowanie zabiera za duzo czasu:) i wyslac poczta. Jak ktos chce, dajcie znac na priva.PozdrKrzysztof
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.