Skocz do zawartości

pomóżcie CKM wz.30

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chcę sobie wykonać replike polskiego ckm wz.30 ale niemgę nigdzie znaleść rysunków ani nawet szkiców złożeniowych.Poratujcie jeżeli macie jakieś części to prosiłbym o jakieś fotki,lub o zwymiarowane szkice szczegulnie zamka ,suwadła oraz lufy i tylca.Może jedynym sposobem ratunku jest orginalny Browning wz.1919 w końcu to była jego kopia choć w zasadzie nie do końca.
Napisano
Postaram się Ci coś załatwić. Skąd jesteś ? Może mieszkamy blisko siebie ? Jeżeli nie to prześle na mejla, mam nadzieje że ten co podałeś przy rejestracji działa ;)

Pozdrawiam
d007
Napisano
Witaj !
Jeżeli sprawa jest jeszcze aktualna to daj znak".
Nie jestem pewien ( trochę tego dużo ) , ale mogę mieć tablice poglądowe - są duże , ale chyba można pomniejszyć ksero.
Pozdrawiam!
R
Napisano
Witaj !
Jeżeli sprawa jest jeszcze aktualna to daj znak".
Nie jestem pewien ( trochę tego dużo ) , ale mogę mieć tablice poglądowe - są duże , ale chyba można pomniejszyć ksero.
Pozdrawiam!
R
Napisano
Ja mieszkam w okolicach Augustowa i sprawa tych jnstrukcji jest nadal aktualna .Mój adres e-maji podany na forum jest aktualny więc jeśli ktoś na jkieś rysunki lub szkice to niech podeśle z góry dziękuje .
Napisano
Tak samo,

mam rysunki czesci z instrukcji ale jest tego sporo wiec wole zrobic ksero (skanowanie zabiera za duzo czasu:) i wyslac poczta. Jak ktos chce, dajcie znac na priva.

Pozdr
Krzysztof

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie