Skocz do zawartości
  • 0

nieznany pojazd

Barnaba

Pytanie

Napisano

witam
mam do identyfikacji taka oto blaszke znamieniową znalezioną w miejscu rozbicia jakiegoś pojazdu - rejon Iławy 70 km na południe od Olsztyna. Oprócz tej blachy były tam fragmenty pancerza, części od mg42, amunicja ppanc. 25mm z łuskami z napisami francuskimi. napisy na blaszce: SOCIETE ANONYME DES ACIERIES ET FORGES DE FIRMINY A FIRMINY_LOIRE data 17-05-1940
będe wdzięczny za wszelka informację
pzdr
BarNaba
aus Dt.Eylau

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam
mam do identyfikacji taka oto blaszke znamieniową znalezioną w miejscu rozbicia jakiegoś pojazdu - rejon Iławy 70 km na południe od Olsztyna. Oprócz tej blachy były tam fragmenty pancerza, części od mg42, amunicja ppanc. 25mm z łuskami z napisami francuskimi. napisy na blaszce: SOCIETE ANONYME DES ACIERIES ET FORGES DE FIRMINY A FIRMINY_LOIRE data 17-05-1940
będe wdzięczny za wszelka informację
pzdr
BarNaba
aus Dt.Eylau

Napisano
nie wyglada to na tebliczkę znamionową pojazdu gdyz brak tu najbardzej podstawowych danych technicznych które zwykle wypełniają takie cóś, jak chociażby masy dopuszczakne itp. , mnie to bardziej wygląda na tabliczke z któregoś z urządzeń w jakie wyposażony był ów pojazd

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie