Witam! Wprawdzie od dawna biegam po ajemnych miejscach"z wykrywaczem ale dopiero od niedawna zainteresowałem się znalezionymi łuskami.Jestem w tej dziedzinie kompletnym laikiek.Wieć proszę starszych kolegów(chodzi o dświadczenie a nie wiek),którzy moga rozszyfrować moie skromne zbiory.
Łuski w dobrym stanie(nie uszkodzone):
1.dno łuski podzielone kreską na cztery ćwiartki umieszczone są liczby i znaki: 67-orzeł-35-N. 2.dno łuski podzielone kreską na cztery ćwiartki umieszczone są liczby i znaki: s-7-18-267. 3.dno łuski podzielone kreską na cztery ćwiartki umieszczone są liczby i znaki: 19-z-38IX 4.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:s-11-05-.s. 5.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:s*-147-35-P. 6.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:SF-40-I-1. 7.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:19-V-II-18-24-HL. 8. dnie łuski uminaeszczone są liczby i znaki:LUWENBERG-C-WALTER.
Łuski uszkodzone:
A.dno łuski podzielone kreską na cztery ćwiartki umieszczone są liczby i znaki:19-Z-35-XII. B.dno łuski podzielone kreską na cztery ćwiartki umieszczone są liczby i znaki: 19-Z-37-XII. C.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:19-VI-30-30-HL. D.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:19-V.-I.28-28-HL. E.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:2-.V-39-PC. F.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:60-36. G.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:3B-38. H.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:1-26-znak pi. I.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:4-VE-32-s. J.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:37-P181-S*-znak nieczytelny. K.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:9mmk-42-1N.
oto całe moje skromne zbiory .Proszę aby ktos pomógl mi rozszyfrować te znakii liczby .Chciałbym wiedzic kiedy,dzie je wyprodukowano i do jakiej broni. Będe zobowiązany na temat wszelkich informacji.
Pytanie
J23
Wprawdzie od dawna biegam po ajemnych miejscach"z wykrywaczem ale dopiero od niedawna zainteresowałem się znalezionymi łuskami.Jestem w tej dziedzinie kompletnym laikiek.Wieć proszę starszych kolegów(chodzi o dświadczenie a nie wiek),którzy moga rozszyfrować moie skromne zbiory.
Łuski w dobrym stanie(nie uszkodzone):
1.dno łuski podzielone kreską na cztery ćwiartki umieszczone są liczby i znaki: 67-orzeł-35-N.
2.dno łuski podzielone kreską na cztery ćwiartki umieszczone są liczby i znaki: s-7-18-267.
3.dno łuski podzielone kreską na cztery ćwiartki umieszczone są liczby i znaki: 19-z-38IX
4.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:s-11-05-.s.
5.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:s*-147-35-P.
6.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:SF-40-I-1.
7.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:19-V-II-18-24-HL.
8. dnie łuski uminaeszczone są liczby i znaki:LUWENBERG-C-WALTER.
Łuski uszkodzone:
A.dno łuski podzielone kreską na cztery ćwiartki umieszczone są liczby i znaki:19-Z-35-XII.
B.dno łuski podzielone kreską na cztery ćwiartki umieszczone są liczby i znaki: 19-Z-37-XII.
C.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:19-VI-30-30-HL.
D.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:19-V.-I.28-28-HL.
E.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:2-.V-39-PC.
F.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:60-36.
G.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:3B-38.
H.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:1-26-znak pi.
I.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:4-VE-32-s.
J.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:37-P181-S*-znak nieczytelny.
K.na dnie łuski umieszczone są liczby i znaki:9mmk-42-1N.
oto całe moje skromne zbiory .Proszę aby ktos pomógl mi rozszyfrować te znakii liczby .Chciałbym wiedzic kiedy,dzie je wyprodukowano i do jakiej broni.
Będe zobowiązany na temat wszelkich informacji.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.