meserek Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Ostatnie zdjęcie jest bardzo interesujące - R-35. Ciekawe, czy przypadkiem nie jest to fotka z 1940 roku, z Francji.
marek123 Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 r-35 chyba napewno z 1940 roku a ta sa twoje fotki ?????????masz je na wyminke ???????? jakby co to opisz na priv september39@vp.pl
bolas Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 to fotki z ebay'a :) czesc obecnie jeszcze mozna kupic. Dla mnie naprawde super jest to z wrzuconymi polskimi kabekami i inym sprzetem do rowu ... ahh zeby miec kiedys fart i trafic takie zrzutowisko :P ...
Boruta Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Grobu chyba.PozdrawiamP.S. Co to za gruba kreska przy liczbie postów?? ;-))Pozdrawiam
warwick Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 witajcie,stasznie mnie zaciekawiło co jest z tym grobem...- czy poprostu ktoś zrzucił graty" a krzyż postawił dla zmyłki np.żeby nikt nie grzebał ??- czy to może był kiedyś grób a teraz jest schowek /zrzutowisko ??- czy to nadal jest grób z ciałem pod spodem i sprzętem na wierzchu ??ktoś może słyszał o takich sposobach/praktykach ?? pozdr.Piotr - warwick
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.