Boruta Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2005 Harcerska powojenna 3 nitowa, lekka, mocna, może kulka za mała tylko.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 LUDZIE OPANUJCIE SIĘ !!!!Jeszcze troche i pojawi sie temat pod tytułem najładniejsze majtki, skarpetki i kalesony II WŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 No ja miałem rozpocząć o butach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voucur Napisano 26 Styczeń 2005 Share Napisano 26 Styczeń 2005 Nie używam saperki odkąd jeżdżę samochodem, używam profilowanej łopaty ze stali nierdzewnej firmy Pawłowski, nie do zdarcia :) PS. Temat faktycznie trochę bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.