Panzergrenadier Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Ech akagi akagi a napisz w którym monencie napisalem nieprawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Piotr, czy możesz usunąc cały ( prawie) ten temat.Bo to juz nie jest żenujące. To wypisuje Panzer to obraza dla czytajacego kimkolwiek jest.z poważaniemJacek akagi" Haber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 widzisz to tak jak z Twoim wywodem obiecanym paremiesiecy temu... Szanowny jaśniepan Haber z plemcem nie dyskutuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Przeczytałem dzisiaj Waszą dyskusję i nie mogłem pozostać obojętny na to,co tu wypisujecie.Sądząc po temacie spodziewałem się,że dyskusja będzie dotyczyć przyszłości Grup Rekonstrukcji Historycznej i inscenizacji historycznych w przypadku zmiany prawa,a zastałem ... Właśnie,co ja tu zastałem??Polemikę na temat humanitaryzmu zbrodni???Panzer porozmawiaj z ludżmi,którzy przeżyli Oświęcim(jeżeli będą chcieli rozmawiać,bo Ci ludzie z reguły chcą o tym zapomnieć),a może wtedy zrozumiesz co nawypisywałeś.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Passy czy ja gdziekolwiek zanegowałem zbrodnie hitlerowskie i cierpienie ich ofiar? Jakos ja sam tego nie widzę. Tylko moim zdaniem komora gazowa jest bardzej humanitarna niż łamanie kołem, but hiszpański, rwanie skóry pasami, wyłamywanie palców i ramion ze stawów a potem spalenie na stosie czyli jedna z wielu kombinacji jakie stosowala inkwizycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Panzer napisał - konkwiskadorzy wyniszczyli fizucznie Inków i Majów doprowadając ich prawie do zagłady i zrównali z ziemią milionowe miasta. Przy tym zniszczyli kulturę o bardzo wysokim stopniu rozwoju cywilizacyjnego z tym akurat bym się nie zgodzil - tak samo mieli wysoki stopień rozwoju cywilizacyjnego jak i II wojenni zbrodniarze, inkowie majowie i inni tym podobni z tamtych terenów masowo składali ofiary, którym żywcem wycinano serca... no coment...pozatym WYWALCIE wkońcu ten cały temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 PsMordowanie jest zbrodnią , nie ważne czy przez niemców , rosjan , chińczyków, czy polaków - nie widze powodów aby na takie tematy rozmawiać na tym forum, nie sądze aby ludzi e oświęcimiu szli z zadowoleniem do komór dlatego że będą humanitarnie mordowani...ale faktem jest że dzicz z rosii była bardziej barbażyńska (obdzieranie ludzi ze skury itp.), co nie oznacza że należy chwalić niemców za ich metodeKoniec kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Niestety musiałem wkroczyć.Panzer myślę że się pożegnamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.