Skocz do zawartości
  • 0

POTRZEBNA OCZYTANA GŁOWA. CO TO?

Kostuch

Pytanie

Napisano
WITAM
WYMIARY JAK WIDAĆ NA ZDJĘCIACH. OD SILNIKA CZY OD SKRZYNI BIEGÓW, DO SPRAWDZANAIA POZIOMU OLEJU LUB SPUSZCZANIA GO, MOŻĘ JAKAŚ SMAROWNICZKA? (WE WGŁĘBIENIE MOŻE BYŁ WKŁADANY PRĘT I ZAKRĘCANY ŚRUBAMI PO OBU STRONACH WTEDY BY TRZYMAŁ SIĘ)
PROSZĘ O WSZELKIE INFORAMCJE Z GÓRY DZIĘKUJĘ
PZDR

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

o coś takiego mi chodziło. A żeby atrament nie skapywał mogłeś sobie talerz albo deskę do krojenia podstawić. To jest kałamarz ,ale jak uważasz inaczej ,to może być i betoniarka...

bjar_1

Napisano
Panowie ...spokojnie .....jedyne co wam może skapnąć to olej....bo to jest pokrywa od amortyzatora ramieniowego .....identyczna jest z sygnaturami Łodzi , warszawy itp. przeróżnych wytwórców....

PZDR PATRON
Napisano

Witam moim zdaniem jest to cedelek od silnika betoniarki (mocowany był za pomocą prętu umieszczonego w rowku na cedelku a na którego końcach były dwie śrubyt dociskjące uszczelkę znajdującą się pod spodem).W prospekcie reklamowym znajdują się betoniarki juliusz weis, są tam modele jak i ceny betoniarek z motorem i bez.
Pozdo

Napisano
widziałem prospekt reklamowy firmy Juliusz Weiss z lat 20. firama ta działała we lwowie, wiem że robili betoniarki na silniki spalinowe to może jest od jakiegoś silnika. możliwe że produkowali coś jeszcze.pozdrawiam
Napisano
bzdury, uważam iż jest to element jakiejś betoniarki bądz też innego urządzenia, oznaczony nazwą producenta.kto widział kałamarz ze śrubą,ha,ha
Napisano
WITAM
WYMIARY JAK WIDAĆ NA ZDJĘCIACH. OD SILNIKA CZY OD SKRZYNI BIEGÓW, DO SPRAWDZANAIA POZIOMU OLEJU LUB SPUSZCZANIA GO, MOŻĘ JAKAŚ SMAROWNICZKA? (WE WGŁĘBIENIE MOŻE BYŁ WKŁADANY PRĘT I ZAKRĘCANY ŚRUBAMI PO OBU STRONACH WTEDY BY TRZYMAŁ SIĘ)
PROSZĘ O WSZELKIE INFORAMCJE Z GÓRY DZIĘKUJĘ
PZDR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie