AoT_Hunter_PL Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 Witam dopisałem się po dłuższej przerwie w dziale poznajmy się" tam jest aktualny adres @.Nie wiem na jaki adres poszły wasze poprzednie wiadomości może jakiś stary @ jak się tu rejestrowałem.Teraz powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 21 Sierpień 2011 Share Napisano 21 Sierpień 2011 Jutro mam wolne jeśli ktoś z okolic Ozimka ma czas i chęci można by się zgadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 22 Sierpień 2011 Share Napisano 22 Sierpień 2011 Można sie podłączyć pod wspólne kopanie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Ktoś tu jeszcze żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 13 Wrzesień 2011 Share Napisano 13 Wrzesień 2011 yhym ja od 15 mam urlop można by się gdzieś zgadać.Fajnie by było zaplanować jakiś wypad do Czech daleko nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 13 Wrzesień 2011 Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Do vojtasa? Byłem raz, bylo na prawde super a znajdki tez spoko ;))Jak cos to ja chętny na 200%! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 13 Wrzesień 2011 Share Napisano 13 Wrzesień 2011 AoT hunter, wyslalem Ci maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 13 Wrzesień 2011 Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Nic mi nie doszło proszę wysyłać e-maila na adres podany w kartotece Poznajmy Się" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 14 Wrzesień 2011 Share Napisano 14 Wrzesień 2011 witamjeżeli chodzi o czechy można pojechać jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam,można się umówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 14 Wrzesień 2011 Share Napisano 14 Wrzesień 2011 Dzieki za zapro Gersemi ;) Dalej rowy przy Osoblacha? ;)AoT, możesz napisać na gg 1954525? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 19 Wrzesień 2011 Share Napisano 19 Wrzesień 2011 Umówić się z kimś na kopanie na odkrywcy to jest jednak cięzka sprawa widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 kto chetny na kopanie na sobote w okolicach turawylub wypad na czechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 kolego medvil czesto chodzisz w tych stronach?? skad jestes?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 2 Listopad 2011 Share Napisano 2 Listopad 2011 witam opolanie planuję wypadzik do czech w sobotę może i niedzielę,czy byli by jacyś chętni?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 2 Listopad 2011 Share Napisano 2 Listopad 2011 ja jestem chetny wysłalem ci wiadomosc na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 3 Listopad 2011 Share Napisano 3 Listopad 2011 ja na razie odpadam ,ale w przyszłosci planuje wypad na Czechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 5 Listopad 2011 Share Napisano 5 Listopad 2011 Ja na razie też ale można przy Ozimku się zmówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 Ja mam teraz tydzien wolnego wiec wypadaloby jeszcze wykorzystac pogode okolice Ozimek Turawa Opole jak najbardziej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 To zgadujemy się w tygodniu (PRV) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 10 Listopad 2011 Share Napisano 10 Listopad 2011 No Panowie teraz juz moge jezeli jestescie chetni to pisac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 10 Listopad 2011 Share Napisano 10 Listopad 2011 cobrasaper i AoT_Hunter_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 10 Listopad 2011 Share Napisano 10 Listopad 2011 odezwijcie sie na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 10 Listopad 2011 Share Napisano 10 Listopad 2011 O coś się dzieje.To co Ozimek :) czy gdzieś dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 11 Listopad 2011 Share Napisano 11 Listopad 2011 Ozimek odradzam totalna lipa chyba że o czymś nie wiem musimy dalej gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 11 Listopad 2011 Share Napisano 11 Listopad 2011 pasuje niedziela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.