meteor1 Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Oj takiemu saperką po d..ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Tez mnie to wkurza ale ja ostatnio jestem cięty na ludzi którzy śmiecą wszędzie gdzie popadnie w lesie już nie mówię o żulach opalających kable po nocach a potem wszędzie pełno syfu. Jedź tu teraz gdzieś na grila za opole to chyba 20 km w głąb lasu szukać polany bo wszędzie już syf bród smród i żenada ...Kolego ramzes ramzes0 jak masz ochotę możesz podać namiary na te miejsce można coś wspólnie wykombinować.Kolego profos powiedz mi gdzie ten ktos" wali te dziurska chyba trzeba będzie wybrać się w trop z aparatem heh...Panowie z Opola i okolic co powedzą na jakieś wspólne grilowanie ?Pozdro i wesołych świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Kolego HunterJeśli tak to jakoś będę miał lepszy wykrywacz w połowie lipca do tego czasu już będę miał bo ten co mam to żal muszę się męczyć jeśi w tamtym terminie jesteś zainteresowany to ok.co do tego miejsca za Opolem to duża szkółka leśna kolega ma tam praktyki bo chodzi do Tułowic i na leśnika się uczy i jak czyścił to pokazywał zdjęcia flaków i pełnych itd a tam jest ziemia nie kopana gdzie nie gdzie posadzone drzewka ale to mniejsza z tym ciekawy teren gorzej z wejściem ale to się da załatwić albo jak to mówią wejście od tyłu albo poprosić że bd zakopywać za sobą itd to do załatwienia nie bd trudno !!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Miejsce powszechnie znane. Nic tam ciekawego nie ma. I nie proponuj nikomu tam kopania bo będziesz miał tego kogoś na sumieniu. Po wojnie Ruscy zwozili tam cały ten syf z pól i to wysadzali. Co nie uległo w ten sposób zniszczeniu to zostało rozrzucone po lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 A o jaki ci teren chodzi dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Jeśli tam gdzie mi to sam dostałem cynk do kopania tam .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor1 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Wspólne grillowanie - jestem za. A gdyby znaleźć jakieś miejsce od Opola w stronę Strzelec to jestem za - dwiema rękami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobi Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Siemanko Opole !! I jak tam , doszło do jakichś integracji czy temat umarł tzw. śmiercią naturalną ?? Chętnie dolączę do kopiących" PZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 Bida... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Nędza z bidą... Nawet pogoda nie dopisuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Pogoda mnie strasznie wnerwia ale spoko jestem w trakcie składania piszczałki to na razie mam co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 AoT_Hunter_Pl jakbys chciał kiedy pokopać w Ozimku albo po okolicach to pisz:) bo ja juz niema mmiejscowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Spoko często bywam w Ozimku praktycznie co weekend, ale jak mówisz, że nie masz już miejscówek to gdzie chcesz kopać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 5 Czerwiec 2009 Share Napisano 5 Czerwiec 2009 wiesz moje miejsca sie juz skonczyły:(chyba ze ty masz to skoczymy razem:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Powiedz jeszcze, że Ozimek i okolice są doszczętnie przekopane :>Ja swoich nie mam bo jeszcze nie kopałem ale myślę pozytywnie, że wszystkiego nie da się wykopać i jeszcze przez najbliższe lata coś zapiszczy pod sondą.A swoja drogą na P\\W możesz mi napisać co ciekawego idze znaleźć w tych okolicach.PZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor1 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Temat może i nie umarł ale o integracji też nic nie słychać.Proponowałem kiedyś spotkanie w okolicach Strzelec - jakoś nie było odzewu. To teraz bardziej konkretnie: będę miał w miarę wolne 2 tygodnie po 27 czerwca - żona wyjeżdża :)Mogę zaproponować spotkanie kilka kilometrów od Strzelec Opolskich -na zachód (w stronę Opola). Gril i kiełbaski się znajdą, możemy sobie pogawędzić. Jeśli ktoś zaproponuje jeszcze inne zajęcia - wspólnie zdecydujemy. Celowo nie podaję dokładnego adresu - jeśli będzie pozytywny odzew - dokładne miejsce spotkania roześlę na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hali11 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 jestem spod ozimka i moze zorganizujemy jakis maly okoliczny zlot przy jakims grilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 meteor, jako organizator zlotu podaj dokładny termin a miejsce można uzgodnić mailami. W ten sposób każdy będzie mógł sobie odpowiednio zaplanować czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor1 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Organizator Zlotu" - jak to poważnie zabrzmiało :)Nawt mi się nie śniło że jak zaproponuję spotkanie przy grilu to od razu zostanę Organizatorem Zlotu. Ale niech tam - jak zwał tak zwał.Nie planowałem dokładnego terminu, podałem 2 tygodnie które dla mnie pasują, czekam na jakieś sugestie zainteresowanych. Czy lepij w weekend, czy w tygodniu?Dla mnie to bez różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Witam ja tez jestem za podaj tylko kiedy i gdzie POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 meteor, potrzebna jest jakaś osoba, która będzie trzymać rękę na pulsie i ewentualnie wysyłać maile do zainteresowanych.Ja jestem za tym aby spotkać się raczej w jakąś sobotę. A po zakończeniu konsumpcji wyskoczyć gdzieś w las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hali11 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 ja tez jestem zatym zeby spotkac sie w jakas sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor1 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 okTo wstępnie proponuję 4 lipca.Mam nadzieję że pogoda do tego czasu się wyklaruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 O której godz. miałaby się rozpocząć ta imprezka? 4 Lipca odbędzie się giełda staroci w Bytomiu... Wybiera się ktoś? Chętnie się zabiorę i pokryję część kosztów związanych z wyjazdem. A po południu około 14.00-15.00 można dołączyć do ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteor1 Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Myślałem że spotkamy się przed południem, ale jeśli jest taka sytuacja to może być np 15.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.