cromags Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 Szukam ludzi z Opola, chętnych na wspólne wypady w teren z wykrywką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Skoro nie ma w Opolu ludzi kopiacych-przylacz sie do grupy z Brzegu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 witam Co do tego czy są ludzie kopiący w Opolu to nie mam wątpliwości. Post jest w miarę świeży i może nie wszyscy zdążyli go przeczytać. Pewnie siedzą zaszyci w okopach i ziemiankach :-)I wcale nie ma się, co dziwić, bo ostatnio na forum jest straszny zastój i wieje nudą. Przyczyna jest prosta aura za oknem jest do kitu i w miarę poprawiania się pogody forum zacznie ożywać na nowo. Ale troszkę odbiegłem od tematu. Podobnie jak miro5671 powiem tak skoro nie ma tam ludzi zakręconych tak jak Ty może odwiedzisz nas w Brzegu. Planujemy ognisko na 5 lub 6 marca 2005r. Zapraszamy już dziś. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 15 Luty 2005 Autor Share Napisano 15 Luty 2005 Dzięki za zaproszenie, chętnie skorzystam jeśli będę wtedy na mojej opolszczyźnie. Prosiłbym tylko jakieś dokładniejsze namiary na maila.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 Witam. Zajrzyj na:spotkania,integracje-Ludzie z Brzegu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackhellen Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Razem z kolegą kupiliśmy wykrywacze i też chętnie poszlibyśmy na wspólne łowy interesuje nas zwłaszcza teren między suchym borem a opolem podobno jest tam czołg a jak czołg to pewnie kilka innych fantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 chlopaki- podobno jest tam czolg- takich slow slyszalem juz pare. jesli ustalisz ze jest, to musi ktos ci powiedziec, okreslic miejsce. musisz miec jakis sprzet ktory ci go zlapie , chyba ze jest plytko.ja juz swojego- podobno tam jest czolg- szukam 2 lata.teren ma 2x3 km. uzbojcie sie w cierpliwosc haha.pozdrawiam, chetnie sie przylacze na jakies kopanko w miare mozliwosci czasowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 blackhellen , śledzcie temat ludzie z Brzegu i Wrocławia, często jeździmy razem i organizujemy imprezy. teraz za tydzień jedziemy do Ogrodzieńca na zlot jak macie ochote się zintegrować to zapraszam.Czołgu zawsze warto poszukać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 UWAGA: jesli ktos wybiera sie na wykopki z kudlatym to musi wziac poprawke czasowa ok.30 min do godz. ze wzgledu na potrzebe wiazania butow kolegi, co do dzisiaj mu sprawia problem. karta przetargowa w tym problemie moze byc szesciopak browca, co powoduje ze kudlaty ubiera buty na rzepy :)) pozdro dla kudlatego od kluczborka. jeszcze tylko pieprzona obrona i jestem do dyspozycji na ponowne integrowanie sie z butelka w zlotym s.pozdro tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 O cholera to Ty jesteś z Kluczborka, pomyliłem, Cie z typem z Brzegu heehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 ano z klu jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 he he leserek... Kudłatemu czasem zapomni się wykrywka, wtedy zajmuje to dłużej czasu niż z wiązaniem butów, zwłaszcza jeżeli się jest już na miejscu wykopu:-) Ale co tam Kudłaty masz tanie bronki koło chaty;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Wojtas idż już spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Tato, jeszcze dobranocki nie oglądnąłem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Wojtas, jeszcze będziesz mnie błagał o browary hehehe, a u mnie lodówka z bronkami zawsze pełna:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Daltego Cię tak lubię i jeszcze ma mnie kto zanosić do auta jak zaliczę beton:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Wojtas.Jedziesz do Ogrodzieńca z nami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Bo jeśli nie,to kalesony przez kudłacza muszę podać...hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Wojtas kanalio jedz z nami będzie fajnie:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas45 Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Opole sie kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiaczek67 Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 CześćDaj znac na e-meila, to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas45 Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 mejl poszedł;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MILITARIA39 Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 witam,jestem z okolicy i czesto kopie w opolskim,zreszta jest tu wiecej osób kopiacych, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Napewno jest więcej ale albo nie mają internetu, albo nie chcą poznać nowych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 Nysa sie kłania pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.