Skocz do zawartości

Grupa LODZ

obert8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Panowie z racji tego iz niebawem jeden z nas wybywa z kraju proponuję spotkać się również 8 kwietnia, tak w ramach pożegnania. Kto jest za? niech podniesie ręke i nacisnie przycisk:)
Pozdr. MJ
Napisano
Wypad na mjejsce walk 13DP rekrecyjny.5 Mauserów Pk32Dz67 w jednym miejscu .Przeczesałem kupę dołków strzeleckich i nic ,jakby tam nic się nie działo .Chyba przy kopaniu okopów któryś zgubił srebrną obrączkę.Na poz I WS w PD łuska Mosin 1905 i łódka mauser i zaczął mi szwankować wykrywacz.Zrobiła się 18-ta i czas było wracać.Pogoda była super.Zaplusowałem u małżonki-robiła za nawigatora.Mam otwarte konto na wypady w tygodniu.pozdr efes
Napisano
dzisiejszy wypad byl b owocny mosinkow od zarypania w tym 3 z okraglymi czubkami klamerka 1o kilo odlamkow i gratulacje dla marcina za manierke rosyjska I wojenna i skurzana ladownice z pelnym wkladem dzieki tez efez za transport pzdr obert
Napisano
Panowie co z piątkowym spotkaniem. To jest wyjątkowy dzień więc nie iem czy wypada się nam spotykać w ten piątek, poza tym prawdopodobnie wszystkie lokale beda zamknięte. Czekam na opinię.
Pozdr. MJ
Napisano
Panowie kto kopał w ostatni weekend i jakie byłu owocre poszukiwań. Ja byłem w Lublinie, udało mi się odwiedzić muzeuma na Majdanku. Musze przyznać, że ta wizyta z pewnością nie pogłębi mojej sympatii do Niemców.
Pozdr. MJ
Ps Martin kiedy jestes osiągalny pod podanym telefonem?
Napisano
Witam

Pod numerem to jestem cały czas dostępny , no chyba że nie ma mnie w domu- aktualnie jestem...

W sobotę na dwie godzinki wyskoczyłem na poletko za Konstantynowem: dienerzka, 1 grosz 1923, ieśmiertelnik" psa, guzik i mała srebrna blaszka z drzewem i psem ( jeszcze niezydentyfikowana)

P.S. Młody założył nowy wątek i może tam zaczniemy się wpisywać?

Pozdrawiam
Napisano
niedzielny wypad to scyzoryki szt 2 carski kociolek michal zamek od mosina mlody wykopal ale dolek namierzylem ja pare mauserkow mosiny cale michal trafil tak jak martin poprzekladane papierkami luski od moska i szpila od bagnetu mosinowskiego i duuuuzo powietrza spalem jak niemowlak pzdr oberta i jeszcze plyta okopowa mlody trafil ale zostala w lesie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie