obert8 Napisano 30 Marzec 2005 Autor Share Napisano 30 Marzec 2005 nie to nie mannlicher mam od niego luski i nie ten kaliber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 panowie jak z jutrzejszym spotkaniem z tego co wiem kalfasa jagody i michala nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Ja się wybieram...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Ja też.Może dojdzie kto trzeci i czwarty? pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Jest nadzieja.IronratPS. W końcu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Panowie z racji tego iz niebawem jeden z nas wybywa z kraju proponuję spotkać się również 8 kwietnia, tak w ramach pożegnania. Kto jest za? niech podniesie ręke i nacisnie przycisk:)Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 ja ))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2005 ja zobacze jak mi sie sprawy uloza ale postaram sie wpasc ok 19 z mlodym pzdr obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2005 niestety pewno mi sie nie uda egzamin z angielskiego ((((((( pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Niestety dzisiaj nie mogę być obecny na spotkaniu. Zobaczę co da się zrobić jeżeli chodzi o 8 kwietnia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Wypad na mjejsce walk 13DP rekrecyjny.5 Mauserów Pk32Dz67 w jednym miejscu .Przeczesałem kupę dołków strzeleckich i nic ,jakby tam nic się nie działo .Chyba przy kopaniu okopów któryś zgubił srebrną obrączkę.Na poz I WS w PD łuska Mosin 1905 i łódka mauser i zaczął mi szwankować wykrywacz.Zrobiła się 18-ta i czas było wracać.Pogoda była super.Zaplusowałem u małżonki-robiła za nawigatora.Mam otwarte konto na wypady w tygodniu.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Jak to zrobiłeś - mam na myśli wolne konto u małżonki?Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Jedziemy jutro na I wojenne wykopki.Jak się wybierzesz to cCi opowiem. Od 10-16.Mośkowe łuski masz pewne.efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 Załuje ze nie jade;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2005 dzisiejszy wypad byl b owocny mosinkow od zarypania w tym 3 z okraglymi czubkami klamerka 1o kilo odlamkow i gratulacje dla marcina za manierke rosyjska I wojenna i skurzana ladownice z pelnym wkladem dzieki tez efez za transport pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Panowie co z piątkowym spotkaniem. To jest wyjątkowy dzień więc nie iem czy wypada się nam spotykać w ten piątek, poza tym prawdopodobnie wszystkie lokale beda zamknięte. Czekam na opinię.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2005 beda zamkniete a ja wyjezdzam 18 tak ze nie ma strachu mysle ze jutro damy sobie spokoj pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Jeżeli Radek jedzie 18 to nie ma problemu aby spotkać się w następny piątek.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Ok przyszy piątek!Pozdr.MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Panowie kto kopał w ostatni weekend i jakie byłu owocre poszukiwań. Ja byłem w Lublinie, udało mi się odwiedzić muzeuma na Majdanku. Musze przyznać, że ta wizyta z pewnością nie pogłębi mojej sympatii do Niemców.Pozdr. MJPs Martin kiedy jestes osiągalny pod podanym telefonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 WitamPod numerem to jestem cały czas dostępny , no chyba że nie ma mnie w domu- aktualnie jestem...W sobotę na dwie godzinki wyskoczyłem na poletko za Konstantynowem: dienerzka, 1 grosz 1923, ieśmiertelnik" psa, guzik i mała srebrna blaszka z drzewem i psem ( jeszcze niezydentyfikowana)P.S. Młody założył nowy wątek i może tam zaczniemy się wpisywać?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 No własnie moja praca musi zostac doceniona;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 niedzielny wypad to scyzoryki szt 2 carski kociolek michal zamek od mosina mlody wykopal ale dolek namierzylem ja pare mauserkow mosiny cale michal trafil tak jak martin poprzekladane papierkami luski od moska i szpila od bagnetu mosinowskiego i duuuuzo powietrza spalem jak niemowlak pzdr oberta i jeszcze plyta okopowa mlody trafil ale zostala w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Ok przenosimy sie na watek młodego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.