Martin Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 WitamMapki sobie spokojnie leżą więc można podjeżdzać, numer czyba masz... do 19.00 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 Zgadzam się z Martinem spotkajmy się o 8.00 tzn wy się spotkacie:-) ja dołączam w Nowosolnej hehehe kilka minut więcej snu. Wesołych Świąt Szanownym Kolegą życze. Aha Martin weż dla mnie mapki.POZDR. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 ok dzieki za zyczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 Zdrowych i pogodnych Świąt oraz udanego wypadu.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 Panowie dajcie zanć czy wszuscy się zgadzaja na 8.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 Mnie odpowiada 8.00. Parking przy Dołach czyli róg Strykowskiej i Brzezińskiej. Również wszystkim życzę zdrowych, spokojnych Świąt.pozdrowieniaKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 parking przy dolach na brzezinskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 Dzieuje Macius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 Martin ty siedzisz w monetach, może wiesz co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 a to druga strona.Pozdrawiam i do zobaczenia w poniedziałek rano, będe czekał pod kościołem na parkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 chinska moneta na szczescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Taa chinska moneta....widziałem takie na targach minerałow;];] zartuje;] ale podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Taa chinska moneta....widziałem takie na targach minerałow;];] zartuje;] ale podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Mam taka sama..Moge wziasc jak bedziemy jechac do S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Hej. Mam 4 wolne miejsca w aucie. Moja żona doszła do wniosku że nie jedzie. jutro o 8.00 jestem na parkingu.pozdrowieniaKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Marzec 2005 Autor Share Napisano 27 Marzec 2005 ok na parkingu przy dolach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Panowie wrzućcie na forum albo na maila zdjęcie tych dużych łusek najlepiej by na fotve była jakaś linijak lub miarka. Mam kilka hipotez.POZDR. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Aha i dzięki za wspołną wyprawę. Grtuluje znalezisk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 28 Marzec 2005 Autor Share Napisano 28 Marzec 2005 to tylko moze zrobic mlody kalfas i michal ja takiej nie trafilem pzdr obert ja rowniez dziekuje za mile towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Wieczorem z domu obiecuję, że podrzucę fotki. Teraz je trochę podczyszczam kwaskiem. Wielkie dzieki za wspólną wyprawę, mam nadzieję że będą następne.pozdrowieniaKalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 wysokość 56 mm, średnica 16 mm. Bicia 1 III 8 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 druga fotka. pozdrowienia Kalfas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 dzieki kalfas moze ktos wie co to za luska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 dzieki kalfas moze ktos wie co to za luska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 wizualnie wygląda na francuskiego lebela(berhiera) albo austriackiego mannlichera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.