michald Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 też dostałem a kto nie dostał mojego niech się przyzna i odeśle pozostałym bo tekst już skasowałem samochód na wypad może będzie sprawny wczoraj znowu mawalił ale do tego czasu moze go już naprawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Marzec 2005 Autor Share Napisano 10 Marzec 2005 witaj michalku ty jak zwykle otwarty na propozycje pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 nadal nic nie przeszło poproszę o maila od Michała!Pozdr MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 12 Marzec 2005 Autor Share Napisano 12 Marzec 2005 Witam kolegow dzisiaj z Michalem bylismy zlokalizowac przedwojenna fabryke wyrobow dla wojska m.n. orzelkow B.Grabskiego na ulicy Pogonowskiego niestety zostaly tylko zarysy hal produkcyjnych i moze restki zakladu gdzie teraz miesci sie firma TOP MAR . Obejrzelismy tez miejsce gdzie w czasie wojny byl oboz przejsciowy dla lotnikow radzieckich prawdopodobnie zostal tylko fragment muru z drutem kolczastym tak nam sie wydaje miescil sie on na ulicy 1 Maja w miejscu tym teraz stoja bloki z lat 50 pzdr obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Z tego, co wiem to Dulag istniał w Łodzi tylko kilka dni natomiast jego położenie jest mi nieznane. Oprócz tego, w Łodzi istniał w czasie wojny właściwy obóz jeniecki dla lotników czyli Stammlager Luft II. Część z budynków tego obozu istnieje do dzisiaj. Przebywali w nim Rosjanie, ale nie tylko. Od stycznia 1945, z gościny obozu korzystali Niemcy. Kilku z nich jeszcze do niedawna żyło.Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 15 Marzec 2005 Autor Share Napisano 15 Marzec 2005 Witam czy w tym tygodniu spotykamy sie w Tawernie pzdr obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 Ależ oczywiście! Tradycyjnie w Twernie tylko niestety ja nie dotrę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 Ja tez nie..Niestety chory;(:(:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 15 Marzec 2005 Autor Share Napisano 15 Marzec 2005 mauser hess to nowy nik mlodego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 Jednak bede;];];] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 17 Marzec 2005 Autor Share Napisano 17 Marzec 2005 kto jutro bedzie panowie ? pzdr obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 No ja na 90% nie pojawię się jutro. Obert dzieki za przesłane mapki. Te Twoje oddam przy następnej okazji.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Ja również zgłaszam swoja NIEOBECNOŚĆ. Spotkamy się na świątecznym jajeczku w lesie. chyba ze przniesiemy spotkanie na sobote lub niedziele to się odlicze. Czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Mnie najprawdopodobniej też nie będzie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 18 Marzec 2005 Autor Share Napisano 18 Marzec 2005 to znaczy ze nikt nikogo nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Ja będę ,chyba ,że odwołane.Co nie wyrabiamy nawet co dwa tygodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 18 Marzec 2005 Autor Share Napisano 18 Marzec 2005 ja bede mlody tez i michal tez bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalfas Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Potwierdzam swoją obecność. Udało mi się przełożyć różne sprawki także wpadnę. pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 WitamW poniedziałek dam znać jaki jest efekt wywiadu" na temat okolic miasta S. i wtedy podejmiemy decyzję o dokładnym miejscu wielkanocnego wypadziku...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Share Napisano 19 Marzec 2005 super ))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Niech no mi któryś z szanownych kolegow napisze jak się wypadzik udał. Od Viadera wiem ze cąłkiem całkiem. Ja nie dotarłem gdyż z Lublina powracałem. Michał Przepraszam zę nie odpisałem ale mam póste konto. Aha no napiszcie w który dzień kopiemy niedziela sobota czy piniedziałek.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 rece mnie bola od kopania wypadzik super Mysle ze poniedzialek bedzie ok odpoczniemy od swiat)))))mlody ma zdiecia z wypadu postaram sie je jutro wyslac pzdr obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 WitamJaki jest wreszcie ostateczny pomysł na Wielkanocną miejscówę: miasto S., twierdza M. czy jeszcze jakiś inny punkt X??? Czas płynie i trzeba podjąć ostateczną decyzję... Ja najchętniej wybrał bym się sprawdzić literkę S ale jestem otwarty na różne koncepcje...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 aaa... i wielkie dzięki za zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 Mysle ze S bylo by super ale to trzeba jeszcze ustalic Co na to reszta grupy do srody prosze o odpowiedzi pzdr obert8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.