kloki Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 http://www.zeugwart.de/Bilder/Detailbilder18713.htmWitam. Co sądzicie o tej bluzie, produkcja niemiecka. Nadaje się do rekonstrukcji? prosze o wypowiedzi, szczegolnie zalezy mi na opiniech czlonkow grup rekonstrukcyjnych strony niemieckiej. Lepiej kupić tą czy z Hero? Ceny bardzo zbliżone. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powstaniec 1908 Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Guziki są ok. Kieszenie bez komenentarza (do d...)- niec się zresztą wypowiedzą ludzie z grup iemieckich" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Kloki! co za pytanie! Jasne, ze sie nadaja...To własnie wyrób Sturma! Kieszenie są OK, kolor też, wykonanie perfekcyjne...Wiem, bo mam i kilka osób ostatnio też kupiło.Nie ma co liczyć na Hero, bo oni pojedynczych odbiorców maja gdzieś a nawet jakbyś ich męczył to czekałbyś pewnie z pół roku. Cena porównywalna, ale wykonanie nie. Sukno Hero jest dużo cieńsze.Jak chcesz pogadać, to jestem na gg 5334338, moge byc niewidoczny.Pozdrawiam CieUrsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Nic dodać nic ująć, bluza świetna... wogole wszystko co jest na tej stronie jest doskonałe tylko ceny przy obecnym kursie ojro są do d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Panzergrenadier - cos sie Tobie namieszalo.Teraz euro jest 4,07 bylo zas bylo ostatnio 4,30 (jakis taki jest sredbio polrocny za koniec 2004.Czyli teraz 100 euro jest to 407 zl nie zas 430 zl.Wlasnie teraz jest lepiej kupowac- o ile sie zarabia w zlowkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodai Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Bez wzgledu na roznice kursowe, przedstawiona bluza jest na prawde warta uwagi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 nic mi sie nie pomieszało ale w tej chwili lepiej kupować fanty z USA bo dolar na wydechu.... Akurat mnie bluza 36 na nic ale panterki SS są mimo wszystko teraz tańsze z Judaited States of America :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Kovalski Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Witam,Do Pana powstanieca 1908. Jeżeli te kieszenie są do d... to jak niby mają wyglądać. Ta bluza jest wzorem do naśladowania przez innych producentów. Jest idealna z oryginałem. Kiesznie i cała reszta perfekcyjna. W Polsce można ujżeć taka bluzę jak się właśnie tylko z tamtąd sprowadzi :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Co importu z USA to niezapomnijcie doliczyć VAT do ceny zakupu i to liczony razem z kosztami przesyłki :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Zależy jaki się ma uklad i czy ma sie tam kogoś z rodziny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 No i tak wyglada ta bluza sprowadzana.. Nie sadzicie, ze kolnierz kolnierz powinien byc duzo ciemniejszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Kołnierz w tych co my mamy JEST ciemniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.