Skocz do zawartości

nie do wiary!

wons

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
roń atomowa schowana jest na dnie jeziora, duchy radzieckich żołnierzy znów straszą, a teren do dziś jest skażony radioaktywnie - showmeni z programu Nie Do Wiary w TVN odkrywają przed widzami z całej Polski Borne Sulinowo. Już w niedzielę!" :)
Głos Koszaliński
mieszkańcy są oburzeni, nie poskutkowały protesty władz miasta przed powtórną emisją do TVN.
Dla zainteresowanych,o mocnych nerwach i dla tych którzy jeszcze nie widzieli a są złaknieni wrażeń:)))) Nie do wiary, TVN, Niedziela,
22.45.
Pozdr.
Wons
Napisano
Guzik znajdą , guzik pokażą pewnie pojkręcą sie jak zawsze w okolicy wyloza wielką teorie i na tym sie skonczy , jeszcze nic nieznalezli ani odkryli , ten program to jedna wielka sciema

o wiele lepszy program leci na tv Polonia czasami bodajrze w niedziele częste są powtórki tytułu niepamietam dokładnie ----Było niemineło ------ czy jakoś tak tam przynajmniej są jakies rezultaty poszukiwan
Napisano
Nie do wiary! A nocami mieszkańców straszy nocami patrol bezgłowych sałdatów podrózujacy w czarnej Wołdze . Robienie jaj tym panom skojarzyło sie z bombą jądrową.
Do tego coś ekstra czyli naoczny swiadek który za wino Arizona podzielił sie swoimi obserwacjami radzieckiego UFO
Napisano
A kto pomięta czarną Wołge? To byłby hit TVN !!!Mały byłem i przez tą Wołge spać niemogłem zmory mnie dusiły i takie tam potwory :)
Napisano
hej Jacenty - bardzo dobry komentarz :)

ja się czasem zastanawiam dlaczego znajdują się ludzie którzy chcą takie idiotyczne programy oglądać - to się nadaje ale chyba na kreskówki dla dzieci, a nie na program dla dorosłych ludzi (choć czasem zdażają się dorośli o dziecinnych rozumach)

pozdr
Napisano
Trojanowski chyba ma dobry układ u waltera ze ten program w ogóle mógł powstac.No i dobry budrzet bo podrózuje po swiecie.W sumie to facio umie sie ceni prawda?A że inteligencja nie grzeszy(no chyba mi nikt nie wmówi że on nie wierzy w te wszystkie cuda wianki)to i mu takie g..... wychodzi.A że sa tacy co oglądają?Gorzej są tacy co mu te tematy podsuwaja telefonicznie listownie i mailem.
Pozdrawiam
Napisano
Tak...
jak wstałem i to przeczytałem, to czym prędzej zamieściłem na forum i poszedłem na zakupy.
Jak wstał starszy z Wonsów, zamieścił swój wątek nic o moim nie wiedząc, stąd 2 wątki.
pozdr. wonsY
Napisano
A my mieliśmy kupę śmiechu. jak starszy z Wonsów mnie zapytał, czy widziałem poranną prasę, odpowiedziałem, że nawet wrzuciłem to na forum, a on powiedział, że on też. Tak to żeśmy zamieścili 2 wątki o tym samym.
pozdr. wonsY

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie