wons Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Napisano 15 Styczeń 2005 roń atomowa schowana jest na dnie jeziora, duchy radzieckich żołnierzy znów straszą, a teren do dziś jest skażony radioaktywnie - showmeni z programu Nie Do Wiary w TVN odkrywają przed widzami z całej Polski Borne Sulinowo. Już w niedzielę!" :) Głos Koszalińskimieszkańcy są oburzeni, nie poskutkowały protesty władz miasta przed powtórną emisją do TVN. Dla zainteresowanych,o mocnych nerwach i dla tych którzy jeszcze nie widzieli a są złaknieni wrażeń:)))) Nie do wiary, TVN, Niedziela,22.45.Pozdr. Wons
Kryniooo Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 Guzik znajdą , guzik pokażą pewnie pojkręcą sie jak zawsze w okolicy wyloza wielką teorie i na tym sie skonczy , jeszcze nic nieznalezli ani odkryli , ten program to jedna wielka sciema o wiele lepszy program leci na tv Polonia czasami bodajrze w niedziele częste są powtórki tytułu niepamietam dokładnie ----Było niemineło ------ czy jakoś tak tam przynajmniej są jakies rezultaty poszukiwan
barteks Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 Stawiam 100 zł, że najwięcej będzie zdjęć betonowej ręki na cmentarzu i malunków naściennych.Kto przebije?
herrmateuss Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 Nie do wiary! A nocami mieszkańców straszy nocami patrol bezgłowych sałdatów podrózujacy w czarnej Wołdze . Robienie jaj tym panom skojarzyło sie z bombą jądrową.Do tego coś ekstra czyli naoczny swiadek który za wino Arizona podzielił sie swoimi obserwacjami radzieckiego UFO
michu69 Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 A kto pomięta czarną Wołge? To byłby hit TVN !!!Mały byłem i przez tą Wołge spać niemogłem zmory mnie dusiły i takie tam potwory :)
jacenty2004 Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 zmorą dnia dzisiejszego jest nie czarna wołga tylko ten kretyński programik
Romel79 Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 hej Jacenty - bardzo dobry komentarz :)ja się czasem zastanawiam dlaczego znajdują się ludzie którzy chcą takie idiotyczne programy oglądać - to się nadaje ale chyba na kreskówki dla dzieci, a nie na program dla dorosłych ludzi (choć czasem zdażają się dorośli o dziecinnych rozumach)pozdr
Romel79 Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 Upsss - raczej dzieci niech nie oglądają - mogły by się wystraszyć , lepiej powinno być na poziomie kreskówek":)
jaca2003 Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 Trojanowski chyba ma dobry układ u waltera ze ten program w ogóle mógł powstac.No i dobry budrzet bo podrózuje po swiecie.W sumie to facio umie sie ceni prawda?A że inteligencja nie grzeszy(no chyba mi nikt nie wmówi że on nie wierzy w te wszystkie cuda wianki)to i mu takie g..... wychodzi.A że sa tacy co oglądają?Gorzej są tacy co mu te tematy podsuwaja telefonicznie listownie i mailem.Pozdrawiam
IRONRAT Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 Trojanowski naszym politykom do pięt nie dostaje. Ci to dopiero potrafią niestworzone rzeczy opowiadać.Ironrat
luger Napisano 15 Styczeń 2005 Napisano 15 Styczeń 2005 A może wons robi mu kryptoreklamę zaklądając dublujące się wątki;)
wons Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Napisano 16 Styczeń 2005 Tak... jak wstałem i to przeczytałem, to czym prędzej zamieściłem na forum i poszedłem na zakupy. Jak wstał starszy z Wonsów, zamieścił swój wątek nic o moim nie wiedząc, stąd 2 wątki. pozdr. wonsY
wons Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Napisano 16 Styczeń 2005 A my mieliśmy kupę śmiechu. jak starszy z Wonsów mnie zapytał, czy widziałem poranną prasę, odpowiedziałem, że nawet wrzuciłem to na forum, a on powiedział, że on też. Tak to żeśmy zamieścili 2 wątki o tym samym.pozdr. wonsY
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.