Skocz do zawartości

nowa grupa /mundury historyczne/

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak sądziłem był to ich pierwszy i ostatni post. Tak samo jak nie odpowiadają na maile, a aktualizację strony maja juz od pół roku :) Ale co do towaru to w Polsce są jedyni co mają coś z kamuflaży niemieckich (czyt. dobre wzory) Jestem tylko ciekaw, czy oni wogóle szyją coś sami? Bo wszystko jak widzę mają z zagranicy, oporządzenie przecież też.

Panzer... dżizys....
Jak cały świat szeroki sklepy i firmy to komercha a są po to, zeby kupupować. Sprowadzili towar, to kupiłem. Wykorzystałeś swoją wiedze po to, żeby kolejny raz wyrazić swoje święte oburzenie"...
Słowem komercha" wyraziłem swoje zdegostowanie po przeczytaniu postu że firma mundurowa zaprasza do współpracy reenactorów - nie trzeba byc filozofem, żeby wypatrzeć co sie za tym kryje... a z prawdziwym duchem rekonstrukcji to ma nie wiele wspólnego.
Ja uważam, ze takie firmy jak Mundury Historyczne" sa bardzo potrzebne, toteż nie będe nikomu zabranial z nimi wspołpracy.
Pozdrawiam!
Ursi

Komercha potocznie w odniesieniu do muzyki, sztuki i innych dziedzin jest terminem wyrażającym pogardę i dezaprobatę. Wiesz Ursus oburzenie nie było świete ale tak jak napisalem mam taką zasadę że jak już psioczę to nie kupuję. Piszesz o duchu rekonstukcji. Wiesz znam innych producentow umundurowania i wyposazenia osobiście i wiem jakie ceny płacą w hurcie z naszywki, mundury, panterki SS itd... Wierz mi że oni w duchu rekonstrukcji nie biorą czesto mniej niż 100% marży... Też komercha? Możliwe ale dopuki Hero będzie nas zlewać to ceny będą wysokie bo takie będą dyktowane przez sprzedawców. Tylko ze jednej firmie sie wiecznie obrywa... Ot mam takie pozucie sprawiedliwości...

komercha -> komercja to ogólnie wszystko co przynosi zysk i nie w tym nic niestosownego.
Natomiast udawanie, że się działa w duchu rekonstrukcji tylko po to żeby się zareklamować na forum, względnie skomponować grupę stałych klijętów a więc tak czy siak zarabiać kasę to się nazywa OBłUDA i jest godne tylko potępienia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie