aleksander kepler Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 witam wszystkich zainteresownych wspołpraca oczywiscie 2 wojna swiatowa /niemcy /amerykanie /polacy/ jestesmy w łodzi na/ moto bazarze /stoisko parter/www.xxxxxxx.plPost został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 13:59 17-01-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Kovalski Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 Witam,Szkoda, że jesteście dopiero teraz tu na forum. O Waszej firmie dużo się tu dyskutuje :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 Ująłeś to bardzo dyplomatycznie ;) Dyskutuje się, oj dyskutuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 Komercha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 Ale mundur 36 ze Sturma od tej komerchy kto brał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 hahaha :D ;)Co racja to racja ( chociaż to nie ich produkcja )PzdrAnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 No cóż napisałem że ze Sturma... jest zasada: albo psioczymy i unosimy się honorem i nic nie bierzemy z danej firmy albo buzia w ciup i siedzimy cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Kovalski Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Tak jak sądziłem był to ich pierwszy i ostatni post. Tak samo jak nie odpowiadają na maile, a aktualizację strony maja juz od pół roku :) Ale co do towaru to w Polsce są jedyni co mają coś z kamuflaży niemieckich (czyt. dobre wzory) Jestem tylko ciekaw, czy oni wogóle szyją coś sami? Bo wszystko jak widzę mają z zagranicy, oporządzenie przecież też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Panzer... dżizys....Jak cały świat szeroki sklepy i firmy to komercha a są po to, zeby kupupować. Sprowadzili towar, to kupiłem. Wykorzystałeś swoją wiedze po to, żeby kolejny raz wyrazić swoje święte oburzenie"...Słowem komercha" wyraziłem swoje zdegostowanie po przeczytaniu postu że firma mundurowa zaprasza do współpracy reenactorów - nie trzeba byc filozofem, żeby wypatrzeć co sie za tym kryje... a z prawdziwym duchem rekonstrukcji to ma nie wiele wspólnego.Ja uważam, ze takie firmy jak Mundury Historyczne" sa bardzo potrzebne, toteż nie będe nikomu zabranial z nimi wspołpracy.Pozdrawiam!Ursi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Komercha potocznie w odniesieniu do muzyki, sztuki i innych dziedzin jest terminem wyrażającym pogardę i dezaprobatę. Wiesz Ursus oburzenie nie było świete ale tak jak napisalem mam taką zasadę że jak już psioczę to nie kupuję. Piszesz o duchu rekonstukcji. Wiesz znam innych producentow umundurowania i wyposazenia osobiście i wiem jakie ceny płacą w hurcie z naszywki, mundury, panterki SS itd... Wierz mi że oni w duchu rekonstrukcji nie biorą czesto mniej niż 100% marży... Też komercha? Możliwe ale dopuki Hero będzie nas zlewać to ceny będą wysokie bo takie będą dyktowane przez sprzedawców. Tylko ze jednej firmie sie wiecznie obrywa... Ot mam takie pozucie sprawiedliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaGa Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Ja mam wielką proźbe do ludzi z firmy mundury historyczne - ZMIEŃCIE FOTY WP bo mundur podchorążych już widziałem... i nawet guzików nie zmieniliście :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 komercha -> komercja to ogólnie wszystko co przynosi zysk i nie w tym nic niestosownego. Natomiast udawanie, że się działa w duchu rekonstrukcji tylko po to żeby się zareklamować na forum, względnie skomponować grupę stałych klijętów a więc tak czy siak zarabiać kasę to się nazywa OBłUDA i jest godne tylko potępienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Namaszczony nadanym mi prawem blokuję ten wątek jako nie autoryzowaną reklamę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.